Eğirdir MYO öğrencileri Belediye Meclisi Toplantısına katıldı

19 Mart 2013 00:54

Eğirdir Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Eğirdir Belediyesi’nin Mart ayına ait Meclis Toplantısı’na katıldılar.

Meclis toplantısını sadece dinlemekle geçiren Yüksek Okul öğrencileri, toplantı sonrasında toplu fotoğraf çekilerek, Başkan Özmeral’le fikir alışverişinde bulundular. Sordukları sorulara rahatlıkla cevap veren ve samimi davranan Başkan Özmeral, Yüksek Okul öğrencilerine, “Gördüğünüz gibi toplantılarımızı halka açık olarak, hem ses kaydı, hem görüntü kaydı ile yapıyoruz. Her şeyin, açık olmasından yanayız. Toplantıya katılmanız bizleri çok sevindirdi. Bizim için, doğru iş yapmak, doğru bilgileri aktarmak çok önemlidir. Önde olan her kim olursa olsun, önce ulaşılabilir ve hesap verebilir olmalıdır. Anlattıklarımızla, sorularınıza verdiğimiz cevaplar ile sizlere faydalı olabildiysek ne mutlu. Bu kapı, her zaman açıktır. Sizler, hepiniz birer emanetsiniz. Bizler sizlere hizmet etmek için varız” dedi.

Toplantı sonrası yapılan görüşmelerde Eğirdir’in tanınmış simalarından rahmetli Halil Üstün’ün kızı Gül Üstün Kaçaroğlu, MHP’den Meclis Üyesi Fatıma Karaca, Meclis üyelerinden Mimar Süleyman Sağdur, Tanju Oktar’ın da bulunması Yüksek Okul öğrencilerini sevindirdi ve memnun etti. Meclis Üyesi Fatıma Karaca’nın Belediye’nin çalışmalarını takdir etmesi öğrencilerin dikkatini çekti. Başkan Özmeral ile öğrencilerin sohbetini dinleyenler arasında Eğirdir esnaflarından Murat Gürdağ ve Osman Güngör de bulundu.

Başkan Özmeral’in eğitimci kimliği ile Eğirdir ve Belediye konularında anlaşılır üslup kullanması öğrencileri çok sevindirdi. Öğrenciler, “Biz bilmediğimiz çok farklı konuları burada öğrendik ve anlamış olduk. Bizlere kıymetli vaktinizi ayırdınız, çok teşekkür ederiz.” Diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.  Zevkli geçen sohbet ve görüş alış verişinde öğrenciler, önemli buldukları kısımları derslerinde kullanmak üzere not aldılar.

Meclis Toplantısına, Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümü öğrencilerinden Şehriban Baydağ, Dilara Ersöz, Fadime Derin, Ahmet Sönmez, Sibel Davarcı, Sibel Tokgöz, Ayhan Karakaya, Azize Aydın, Zeynep Esen ile Merve Yüksel katıldı.

 

Bu haber 1792 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...