Ispartaspor Şampiyonluğu garantiledi

19 Mart 2013 00:56

Sezon başından itibaren yaptığı 16 maçta hiç mağlup olmadan başarısını devam ettiren Ispartaspor, Isparta Merkez Gençlik ile yaptığı karşılaşmadan 3-1 galip çıktı. Arkasından gelen kulüp ile 8 puan farkı bulunan Ispartaspor, şampiyonluğu garantiledi.

Sezonun tamamlanması için 3 maç daha yapacak olan Ispartaspor, şampiyonluk neticesi ile önümüzdeki sezonda Bal Ligi’nde yerini alacak.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in samimi desteklerini unutmayan Ispartaspor Başkanı Şevket Savlu, Başkan Özmeral’e, “BAL Ligi karşılaşmalarımızı Eğirdir’de yapacağız. Başkanım sizin samimiyetiniz, ciddiyetiniz bizim için büyük sermayedir. Bizi hiç yalnız bırakmadınız. Çok teşekkür ediyoruz” diyerek önümüzdeki sezonda maçların Eğirdir’de yapılmasıyla Eğirdir’e binlerce seyircinin geleceğini ve Eğirdir ekonomisinin canlanacağını ayrıca turizmin daha hızlı gelişeceğini belirtti.

Başkan Özmeral, değişik il ve ilçelerden gelecek takımların Eğirdir’de Ispartaspor ile maç yapmalarının Eğirdir halkını ve sporseverleri fazlasıyla memnun edeceğini belirterek “İlçemizdeki spor sahaları ücretsiz olarak herkese açıktır. Yeter ki, Eğirdir’imizde her türlü spor yapılsın. Belediyemiz olarak imkânlarımız nisbetinde spor takımlarına ve sporculara desteklerimiz devam edecektir. Ispartaspor’un başarılı olması ve müsabakalarını Eğirdir’de yapacak olması bizleri sevindirdiği gibi saygıdeğer halkımızı da memnun eder. Müsabakaların Eğirdir’de yapılması ilçemiz turizmi ve ekonomisi bakımından büyük bir kazanç olur” açıklamasında bulundu.

 

Bu haber 1289 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...