Ana sınıfı öğrencilerine oyun seti ve boyama kitabı dağıtıldı

19 Mart 2013 00:58

SDÜ Eğirdir Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü öğrencilerinin hazırladığı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in destekleriyle Bağlar İlkokulu Anasınıfı öğrencilerine oyun seti ve boyama kitabı dağıtıldı.

 Eğirdir Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü öğrencileri Hatice Yılmaz, Neslihan Yıldız, Ümmü Gökoğlu, Mustafa Ekşi ve Belediye Meclis Üyesi Süleyman Sağdur ile birlikte Bağlar İlkokulu’na giden Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında anasınıfı çocuklarına, kişiliklerinin gelişmesinde faydalı olacakları boyama kitabı ve oyun seti hediye ederek, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte oldu. Okul ziyaretinde Kızılçubuk Mahallesi Muhtarı Ekrem Özçelik de katıldı.

Başkan Özmeral, anasınıfı öğrencilerine oyun seti ve boyama kitaplarını tek tek vererek onların gönlünü aldı.

Proje kapmasında anasınıfı öğrencilerine dağıtılan boyama kitabı ve oyun setleri Eğirdir Belediyesi tarafından karşılandı.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin hazırladığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan bu çalışmanın çok faydalı olduğunu belirterek, anasınıfı öğrencilerinin de sevindirilmiş olduğunu ifade etti.  Başkan Özmeral, “Eğridir’de Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz güzel çalışmalar yapıyorlar. Belediye olarak biz de onları destekliyoruz. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımıza destek çıkıp onların kişiliklerinin gelişmesinde faydalı olacak işler yapılıyor. Yüksekokulumuzun öğrencilerini kutluyorum.” dedi.

Okul idareci ve öğretmenleri, Sosyal Sorumluluk Projesini hazırlayıp Bağlar İlkokulu’nda uygulama yapan Eğridir Meslek Yüksekokulu öğrencilerine teşekkür ettiler. İdareci ve öğretmenler, “Yapılan proje çalışmasının Bağlar İlkokulu’nda yapılamasında büyük emeği olan ve projeye büyük destek sağlayan Eğirdir Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e çok teşekkür ederiz. Ayrıca, yollarımızı kilitli taş parke döşeyerek bizleri çamurdan kurtaran Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

Okul idaresinin isteği üzerine Başkan Özmeral, diğer sınıfları da ziyaret ederek çocuklarla görüştü.

 

Bu haber 817 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...