İYİ Parti’de kongre süreci devam ediyor

11 Ocak 2020 12:29

Ocak ayı içerisinde merkez ilçe delege seçimi yapılacak. İlçe kongreleri Şubat ayında, il kongresi de Mart ayında yapılacak.

Kongre sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan, birlik ve beraberlik içerisinde, demokrasiye yakışır bir şekilde kongre takvimini tamamlayacaklarını söyledi.

Yeniden İYİ Parti İl Başkalığına adaylığını açıklayan Özgür Tandoğan; “Ben atamayla geldim. Şimdi delegenin teveccühüyle seçilmiş il başkanı olarak yolumuza devam etmek istiyoruz. İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in dediği gibi delegesinden korkanlar bu makamları doldurmasınlar” dedi.

Türkiye açısından 2020 yılının en iyi şekilde geçmesi için üzerlerine düşen görevleri layıkıyla yapacaklarına vurgu yapan Başkan Tandoğan; “Halkımız 2019 yılında zaten büyük sıkıntılar yaşadı. Bu sıkıntıları aşabilmek için gerekli olan iyileştirilmiş parlamenter sisteme geri dönüştür. İYİ Parti olarak parlamenter sisteme geçmek için başlangıcı attık. Sonucunu en kısa zamanda getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

2020 yılının demokrasinin yılı olacağına vurgu yapan İYİ Parti İl başkanı Özgür Tandoğan; “2020 yılını demokrasi yılı olmasını sağlayacağız. En güzel, en iyi demokrasi anlayışını genel merkezimizin kongrelerinde gördük. Bu anlayışı Isparta’daki kongrelerimizde de halkımız görecek. Delegenin hür iradesiyle yapılacak olan kongrelerimizde halkımız demokrasinin en iyi şekilde işlediğini görecektir” diye konuştu.

Son olarak İYİ Partiye katılımları değerlendiren Başkan Tandoğan; “İYİ Parti Türkiye genelinde büyümektedir. Bu kapsamda partimize katılımlar devam etmektedir. Isparta’da da aynı şekilde halkımızın teveccühü devam etmektedir. Ve bu kapsamda yoğun katılımlar olmaktadır.  Bunun göstergesi üye sayımızın artışıdır. Son 4 ay içerisinde üye sayımız yaklaşık olarak 3 kat artmıştır” dedi

 

 

Bu haber 1808 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...