Vali Seymenoğlu Kadın Kooperatif Başkanlarını ağırladı

15 Ocak 2020 16:00

Kadınların kooperatifleşerek yaşadıkları bölgelere fark katmalarını çok önemseyen Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu da bu konuda büyük çaba sarf ediyor.

Gerçekleştirdiği ilçe ve köy ziyaretlerinde kooperatifleşmesinin önemine değinen, kadınları kooperatifleşerek üretim yapmaları konusunda cesaretlendiren Vali Seymenoğlu, kaymakamlar başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarından da bu konuda kadınlara destek olmalarını istiyor.

Kırsal kalkınmanın en önemli yapı taşlarından biri olan kadın kooperatifleri örnekleri Isparta’da artmaya devam ederken hali hazırda faaliyet gösteren 8 kadın kooperatifi Vali Ömer Seymenoğlu başkanlığında bir araya gelerek Isparta Valiliği’nde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, kadın kooperatifleri temsilcileri birbirleriyle de tanışarak çeşitli iş birliği konularında görüş alış verişinde bulundular. Vali Seymenoğlu’nun tavsiyesiyle ortak iletişim grubu kurarak iş birliklerini geliştirme kararı aldılar. Toplantıda tek tek söz alan kooperatif temsilcileri yaptıkları çalışmaları anlattılar.

Bu haber 1265 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...