“Mahkemenin hükmüne boynumuz kıldan incedir”

21 Ocak 2020 17:36

Görevden düşen Kent Konseyi Başkanı Ahmet Bayram, şu açıklamayı yaptı:

“Güller diyarı Isparta'mıza gönüllülük esasıyla hizmet edebilmek ve katkı sunabilmek amacıyla bilgi, birikim ve tecrübeli ekibimizle çıkmış olduğumuz bu yolda, ilimizdeki kamu kurumları, yerel yönetimler ve STK lar ile istişare kültürü ile oluşan ortak akılla, karşılıklı saygı ve hoşgörü ilkesiyle daha iyiye, daha güzele ve daha yaşanabilir bir Isparta gayreti içerisinde  çalışmalar yürütmeyi hedefledik.

26 Temmuz 2019 tarihinde yapılan Isparta Kent Konseyi Genel Kurulunda, Kent Konseyi Yürütme Kurulumuz, Genel Kurul üyelerimizin oybirliği ile  teveccühüne mazhar olmuştur.

Ancak, Sayın Ramazan Ziya Örmeci tarafından Kent Konseyi Genel Kurulu hakkında  Isparta Belediye Başkanlığı aleyhine Isparta İdare Mahkemesine açmış olduğu dava neticesinde Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı vermiştir.

Adaletin vermiş olduğu bu karara katılmamakla beraber, kurmuş olduğu bu hükme boynumuz kıldan incedir ve saygı duyuyoruz.

Kent Konseyi seçimleri öncesi desteklerini bizden esirgemeyen başta Sayın Valimiz Ömer SEYMENOĞLU ve Belediye Başkanımız Sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN olmak üzere Ispartamızın  kamu kurumu ve STK yöneticilerine bilhassa muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum.”

 

Bu haber 1207 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...