ISPARTA 32 SPOR, AKŞEHİR’İ TEK GOLLE YIKTI

21 Ocak 2020 17:43

Pembe-yeşilliler, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Akşehirpor’u  Volkan Serim’in 70. Dakikada attığı golle 1 – 0’lık skorla geçti.

Bölgesel Amatör Futbol Liginde 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta 32 Spor,  ligin 14.  haftası ve ikinci yarının ilk maçında Isparta Atatürk Stadyumunda grubun orta sıralarında yer alan Akşehirspor’la oynadığı maçı 1-0 kazandı.

Güneşli ancak oldukça soğuk bir havada oynanan maçı; Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Emniyet Müdürü Metin Akay, Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek diğer protokol üyeleri ve yaklaşık 6 bin dolayında Ispartaspor taraftarı izledi.

Ispartaspor, Akşehirspor kilidini ancak maçın 70. Dakikasında açabildi. Bu dakikada Akşehirspor sahasının ortasındaki ikili mücadelede Ispartasporlu futbolcu kendini yerde buldu. Futbolcuların faul diye durakladığı anda ceza sahası önüne yapılan ortayı değerlendiren Volkan Serim düzgün ve yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Özellikle ilk yarıda tamamen orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta rakip Akşehirspor, 53 ve 84. Dakikalarda topu ağlara gönderdi ancak, hakem ofsayt gerekçesiyle golleri geçersiz saydı.

Yeşil – Pembeli ekip  maçta attığı golün beş katını kaçırdı. Zira, Ispartaspor’un 1 golün yanı sıra Volkan’ın penaltısının direkten dönmesi ve Kaleci Sofu’nun gününde olması golün önüne geçti. Sonuçta 1 golde olsa Ispartaspor rakibini 1 – 0 mağlup ederek haftayı üç puanla tamamladı.

Ispartaspor,  kazandığı 3 puanla 27 olan puanını 30’a çıkardı. Grubun derbi maçı niteliğindeki lider Kestelspor ile ikinci sıradaki Karaman Belediyespor’un maçında Kestelspor rakibini 2 -1 mağlup etti ve 32 puana yükseldi. Bu sonuçların ardından Kestelspor liderliğini sürdürürken, rakibine mağlup olan ve 28 puanda kalan Karaman Belediyespor ise 4. Sıraya düştü. Yeşil – Pembeli ekip ile lider Kestelspor arasındaki 2 puanlık fark ise devam ediyor. Isparta 32 Spor, bu galibiyetle ikinci yarının ilk haftasını da üç puanla kapatarak hem liderlik hem şampiyonluk umutlarını gelecek haftalara taşıdı.

Isparta 32 Spor gelecek hafta Burdur ekibi ve ligin son sırasında bulunan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlikspor (MAKÜSPOR)’a konuk olacak.    

MAÇIN KARNESİ:

 STAD: Atatürk

HAKEMLER: Zeynel Atasoy, Sevda Çayan ve Gökhan Usluoğlu.

ISPARTASPOR: Ayhan, Emincan, Ahmet, Efşan, Mehmet Can Işık (dk.15 Burak), Nurettin, İlyas, İsa (dk. 75 Timurcan), Volkan, Emincan, İbrahim (dk. 89 Güven) Enes İlhan.

AKŞEHİRSPOR: Sofu, Sedat, Mert Güngör, Ömür, Mert Yıldız, Abdullah (dk.72 Ali), Yekta, Emrehan, Hasan (dk. 78 Ercan Yıldırım), Ferdi, Fırat.

GOL: Dak. 69 Volkan Serim (Ispartaspor)

S. KARTLAR: Efşan, İsa, Volkan (Isparta), Sedat, Mert, Abdullah (Akşehir)

 BAL’DA 14. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:

Kepez Belediyespor – Manavgat Belediyespor: 0 – 2

Sarayköyspor – Çal Belediyespor: 1 – 0

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor – Ortaca Belediyespor: 1 – 0

Isparta 32 Spor – Akşehirspor: 1 – 0

Kestelspor – Karaman Belediyespor : 2 – 1

Yatağanspor – MAKÜspor: 3 – 0

Konya Ereğlispor – Sarayönüspor: Ertelendi

 

Bu haber 1246 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...