Şüpheli ölüm otopside çözülecek

22 Ocak 2020 17:27

Isparta’da bir kişi ev arkadaşı tarafından evinde ölü olarak bulundu.

Olay, önceki gün 20.00 sıralarında Hisar Mahallesi 3616.Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, 44 yaşındaki Enver Çakacı’yı akşam saatlerinde dışarıdan gelen ev arkadaşı tarafından hareketsiz vaziyette buldu. Durumun haber verilmesiyle birlikte olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Çakacı’nın öldüğü belirlendi. Yapılan incelemede, Çakacı’nın ölümünün ‘Şüpheli’ olduğu gerekçesiyle polis ekipleri bir süre olayın meydana geldiği evde incelemelerde bulundu.

Çakacı’nın aynı sokakta ikamet eden komşularından Muzaffer Çakmak, “Bugün saat 16.00 sıralarında sokağa bir ambulans geldi. Ölen arkadaş, caminin dibinde diye 112’ye telefon açmış. Biz, 112 ekipleriyle buralara geldik, kapısını falan çaldık ama ses çıkmadı, ambulans tekrar döndü ve gitti. Evin kapısını açamadık. Biraz zaman geçtikten sonra 20.00 sıralarında bir ambulans daha geldi, sağlık ekipleri vefat ettiğini söylediler. Bu sefer ölü olarak buldular. Ben ölen şahsı tanımıyorum. Komşumuz ama yabancıyız. Hiç karşılaşmadık zaten. Biz, buraya taşınalı 1 yıl kadar oldu. Kapı kapıyayız ama hiç karşılaşmadık. Evde 2 kişi yaşıyorlarmış. Evde ölü bulundu” dedi.

Polis ekipleri tarafından gerekli incelemeleri tamamlanan Çakacı’nın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Hastanesi Adli Tıp Morgu’na sevk edildi.

Çakacı’nın yaklaşık 5 yıl önce eşinden ayrıldığı, daha sonra ev arkadaşı ile birlikte yaşamaya başladığı öğrenildi.

Bu haber 1241 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...