GÜZELLİK ve ZERAFETİN ADRESİ QUEEN OF BEAUTY CENTER

23 Ocak 2020 17:20

Güzellik Uzmanı Ecem Birimşeli, “Bir işletmeyi ticari olarak çalıştırmaktan ziyade daha çok insanlara yararlı olabilmek adına buradayım. Herşey güzel gidiyor” dedi.

Kadın, Allah’ın yarattığı en güzel varlıklardan biri. Ünlü bir düşünürün de dediği gibi ‘Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır’ sözü güzelliğin bakım ile bütünleştiği gerçeği yadsınamaz. Peki bakımlı kadın ne demektir, nasıl bakım yapılır, bakım yapılarak güzelleşmek ne anlama gelir? İşte bu soruların yanıtı için Isparta’da güzellik merkezi olarak adından söz ettirmeyi başaran ve oldukça geniş bir müşteri portföyüne sahip Queen Of Beauty Center’a konuk olduk.

Konusunda uzman ve zarif bir hanımefendi olan işyeri sahibi Ecem Birimşeli bize güzellik merkezinde kadınların güzelleşmesi ve bakımlı biri olması için neler yaptıklarını Isparta Gazetesi’ne anlattı.

2 yıldır Isparta’da güzellik merkezi işleten ve kısa sürede geniş bir çevre edinen Ecem Birimşeli, Antalya’da 2 yıl bir güzellik merkezinde eğitim aldıktan sonra Isparta’ya işyeri açmak üzere geldiğini anlatarak bu serüvenini şöyle aktardı:

“24 yaşındayım ve 5 yıldır Isparta’da yaşıyorum. Isparta’da güzellik merkezi eksikliğini gördüğüm için buradayım. Antalya’da 2 yıl boyunca bu işin eğitimini aldım ve sonrasında Isparta’da öğrencilik yaptığım yıllarda bu eksikliği hissettiğim için buraya bir güzellik merkezi açmaya karar verdim. O yıllarda kendi bakımlarım için sürekli Antalya’ya gidiyordum. Isparta’daki kadınlarından bu nimetlerden faydalanmasını düşündüğüm için işletmemi Isparta’da açmayı düşündüm. 1 yıldır kendi işyerimde hizmet vermekteyim. Çok da güzel oldu. Çok sayıda kadına hizmet verdiğimizin farkındayım. İnsanların güvenini kazandım benim için önemli olanda bu zaten. Bir işletmeyi ticari olarak çalıştırmaktan ziyade daha çok insanlara yararlı olabilmek adına buradayım. Herşey güzel gidiyor şimdilik.”

-PEKİ BU KONUYLA İLGİLİ BİR EĞİTİM ALDINIZ MI?

“10 tane özel sertifikam var. Tabiki bu sertifikaları alabilmek için bir emek sarfettim. Sonunda istediğim yere ulaştım. Şu anda istediğim yerde miyim?  Hayır değilim. Daha ileriye taşımak istiyorum. Çok farklı planlarım var Isparta adına. İşletmemi bir marka haline getirip farklı illerde de devam ettirmeyi düşünüyorum.”

-İŞLETMENİZDEKİ HİZMETLER NELERDİR?

“Queen Of Beauty Center’da klasik cilt bakımı hydrafacial cilt bakımı , protez tırnak, kalıcı oje, ipek kirpik, kirpik lifting, kalıcı makyaj, buz lazer epilasyon, zayıflama bunların hepsini biz salonumuzda veriyoruz. Zaten kadınlarımız buz lazer epilasyon ağırlıklı hizmeti daha çok tercih ediyor. Cilt bakımına da önem veren çok sayıda müşterimiz var. Hani aylık düzenli olarak cilt bakımına gelen kadınlarımız da var. Ama biz bunlarla kalmayacağız önümüzdeki aylarda seyircilerimize de sürpriz olsun çok farklı cihazlar getirmeyi düşünüyorum. Isparta’da olmayan ihtiyaç duyulan farklı cihazlarda getireceğiz.”

-İNSANLAR NEDEN BEAUTY OF CENTER’I TERCİH ETMELİ?

“Biz burada hiç kimseyi yanıltmıyoruz. Kaliteli hizmet misyonuyla yola çıktığımız için kullandığım ürünler, ekibim hepsi çok kaliteli ve ben karşımdaki insanın ihtiyacı olmayan hiç bir şeyi önermiyorum. Ondan kazanacağım para kaybettiğim güvenden önemli değil. Bu yüzden bizi tercih etmelerini öneriyorum. Çok profesyonel bir kadrom var kullandığım ürünler şu an Isparta sınırlarında sadece bende var. Özellikle cilt bakım ürünleri olsun lazer epilasyon cihazı artık piyasada çok farklı yerlere çekiliyor. Yani orjinal olmayan buz lazer epilasyonlar insanlarda kalıcı sonuçlar bırakmıyor. Vücutlarında 2-3 sene sonra yeniden kıllanma başlıyor. Bizde böyle bir şey yok ve ben gelen danışanlarımdan bu parayı peşin olarak almıyorum. Önce girdikleri seansın ücretini ödüyorlar ve kendilerine eğer memnun kalırsanız devam edin diyorum. Bu yüzden bizi tercih etmeleri gerektiğine inanıyorum.”

-CİLT BAKIMINA NEDEN ÖNEM VERMELİYİZ?

Cilt bakımı kadın ve erkek olmak üzere her 2 cinsteki insanın ayda 1 defa olmak üzere düzenli olarak gelmesi gereken bir işlemdir. Bunun yanında sadece cilt bakımına gelerek de –Aaa ben cilt bakımına gittim zaten benim cildimi temizlerler diye düşünürlerse bir çözüme ulaşamazlar. Cilde biz gereken yüklemeyi yapıyoruz ihtiyacı olan işlemleri uyguluyoruz. Fakat siz buradan çıktıktan sonra gece gündüz korunmaya dikkat etmezseniz eğer cildinizi toparlayamazsınız. Ben gelen her danışanıma güneş koruyucularına yaz-kış ayırt etmeden kullanmalarını tavsiye ediyorum. Güneş oruyucusu sadece yazın kullanılan bir krem değildir mesela. Onun dışında akne tedavilerinde leke tedavilerinde bizleri uzun bir süreç bekliyor. 1-2 seans cilt bakımına veya dermapen dediğimiz uygulama var gözenek tedavisinde kullandığımız bu 4 ila 8 seans arasında kendisini gösterir. 1 ya da 2 seans alıp biz çözüme ulaşamadık dedikleri zaman olmaz. Çünkü bunun en minimumu 4 seanstır. İnsanlar cildine dikkat etmelidirler çünkü cilde yapılan her yatırım ileride önümüze çıkacak.”

-DANIŞANLARINIZ CİLT BAKIMI İÇİN

NE KADAR ÖDEME YAPIYOR?

Cilt bakımından yola çıktığımızda cilt bakımımız 150 TL. Ortalama 30 dakika süren bir işlem. Cildin temizlenmesi, cilde buhar verilmesi, cilde krem sürülmesi ve maskelerin uygulanması ile sonlandırdığımız bir işlem. Bunun yanında hydrafacial cilt bakımımız var. En çok tavsiye ettiğimiz bir sistem bu.  Hydrafacial uygulamamız 250 TL. Bunda işlem 1 saatten fazla sürdüğü gibi cildin ihtiyacı olduğu bütün kremler maskelerin uygulanmasının yanısıra hydrafacial dediğimiz cihazla vakumla çekiyoruz. Cildin gözeneklerindeki sıkılaştırmayı gerçekleştiriyoruz. Cildin üzerindeki kırışıklar düzenli gelindiğinde verilen ışınlarla tamamen ortadan kalkıyor.

Bunun dışında neyimiz var protez tırnak uygulamamız var. 120 TL ye yapılan bu uygulamamızda kalıcı oje ve manikür dahil olam üzere. Kalıcı oje uygulaması 50 TL, ipek kirpik boydan değişiyor 150 TL’den başlayıp 250 TL’ye çıktığı oluyor. Buzlu lazer epilasyon kesin çözüm. Kesin çözüm derken şunun altını çizmek istiyorum. Bazıları garanti veriyor ben izleyicilerime seslenmek istiyorum. Ben bu işin eğitimini alırken Türkiye’nin ilk estetisyen uzmanının yanında çalışmış biri olarak bana verdiği tavsiye şuydu; ‘Bir gün salon açarsan kesinlikle kimseye iş garantisi verme. Çünkü hiç bir zaman bitme garantisi yok. Yüzde 80-90 oranında bitebilir ama bazı bölgelerde bir kaç adet kıl kalması mümkün. Garanti verilmesi müşterilerin bize olan güven duygusu azalıyor. İş garantisi vermeyen yerlere güvenin tam olmasını istiyoruz. Lazer epilasyonumuz 8 seans halinde tüm vücut 1500 liraya yapıyoruz.”

MODERN CİHAZLARLA

GÜZELLİĞE UZANAN YOL

Queen of Beauty Centre’da teknolojinin en üst segmenti olan cihazlarla bakım yapıldığına değinen Ecem Birimşeli bu cihazları izleyicilere tanıtarak Ispartalı bayanlara olduğu gibi erkeklerde de randevu alınması koşuluyla cilt bakımı ve lazer epilasyon uygulamalarının bulunduğunu duyurarak güzellik merkezine davette bulunarak sözlerini tamamladı.

 

 

Bu haber 1417 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...