“Sizleri birer ulu çınar olarak görüyorum”

20 Mart 2013 00:29

18–24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Eğirdir Huzurevi ile Isparta Huzurevinden oluşan heyet Vali Vekili Niyazi Can’ı ziyaret etti.

İl Sosyal Politikalar Müdürü Yakup Kütük’ünde hazır bulunduğu ziyarette Isparta Huzurevi Müdürü İhsan Eren ziyarete ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yaşlılara saygı haftası münasebetiyle bazı etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Eren, bu hafta içerisinde yaşlılıkla ilgi konular, sorunlar gündeme gelmektedir dedi. Hafta boyunca bazı ziyaretler gerçekleştireceklerini ifade eden Eren, yaşlılarla toplumun diğer kesimlerini bir araya getirmek suretiyle bir yakınlaşma ve dayanışma meydana getireceklerini belirtti.

Misafirlerini Valilik Gül Toplantı Salonunda ağırlayan Vali Vekili Niyazi Can ise, misafirlerini birer ulu çınar olarak gördüğünü ifade etti.

Büyüklerin tecrübelerinden gençlerin faydalanması gerektiğinin altını çizen vali Vekili Can; “Sizlere ‘Yaşlı’ demek, benim içimden gelmiyor… Sizleri gelecek nesillere ışık tutan, onları yönlendiren birer ulu çınar olarak görüyorum. Yaşamınızda özel veya kamu kesiminde çalışmak suretiyle devlete belirli dönemlerde hizmet verdiniz, bu hizmetlerin her türlü taktirin üzerinde olduğunu unutmayınız… Bu münasebetle sizler bizim için, devletimiz için çok değerlisiniz. Size kapımız her zaman açık” dedi.

Karşılıklı sohbet şeklinde devam eden ziyaret, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Bu haber 625 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...