ISPARTA 32 SPOR SERİ PEŞİNDE

25 Ocak 2020 10:49

Pembe-yeşilliler, pazar günü Burdur MAKÜ ile oynayacağı maçı kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

                Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ligdeki 15. Maçında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 26 Ocak Pazar Burdur Gazi Atatürk Stadı’nda saat 14.00’de başlayacak. Müsabakayı Adana Bölgesinden Halil Erdoğan, Emre Koç, Devlet Aslan ve İbrahim Güçlü isimli hakemler yönetecek.

                Üst üste 4 maçını kazanan Isparta 32 Spor, Burdur MAKÜ’yü de yenerek galibiyet serisini 5’e çıkarmak istiyor. Pembe-yeşilliler, 30 puanla ikinci sırada bulunuyor.

                5 haftadır galip gelemeyen Burdur MAKÜ ise 5 puanla son sırada yer alıyor.

                Lider Kestelspor ise Yatağanspor’u ağırlıyor. Bu haftada evinde oynayacak olan Antalya temsilcisi, önümüzdeki hafta Isparta 32 Spor’la karşılaşacak. Grup üçüncüsü 29 puanlı Manavgat Belediyespor ise 28 puanlı Karaman Belediyespor’la deplasmanda kozlarını paylaşacak.  Akşehir, Sarayköy Belediyespor’u ağırlarken Bucak Belediyespor ise Sarayönü Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak.

                Çal Belediyespor, Konya Ereğli Belediyespor’u konuk ederken Kepez Belediyespor ise Ortaca Belediyespor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

 

 

Bu haber 1343 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...