ISPARTA SPOR TARAFTARINI ÜZDÜ..

28 Ocak 2020 17:34

Pembe-yeşilliler, ligin son sırasına demir atan Burdur MAKÜ’ye öne geçtiği maçta 2-1 mağlup olarak taraftarını üzdü.

Burdur Gazi Stadında oynanan karşılaşmayı  Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, her iki takımın Kulüp Başkanları ile yaklaşık 600 dolayında Isparta taraftarı izledi.  Maça hızlı başlayan Isparta 32 Spor, daha maçın 3. Dakikasında İbrahim Zeytin ile golü buldu. Ancak, 2 golü bulamayan pembe-yeşilliler, kontrataklarla etkili olan Burdur MAKÜ karşısında ilginç bir gol yedi. Maküspor’un golü. 43. Dakikada geldi. Zeki Özçelik topu ağlara göndererek Maküspor’u  beraberliğe getiren golü kaydetti. 45 dakika sonrasında soyunma odasına 1 – 1’lik beraberlikle gitti.

Pembe-yeşilliler, maçın ikinci yarısında da ortaya koyduğu futbolla  bu mu “Ispartaspor” dedirttti adeta. Karşılaşmanın 54. Dakikasında kornerden gelen top, ceza sahası içinde oluşan karambolde Volkan Serim’e çarparak ağlara gitti: 2 – 1. Bu golün şokunu atlatamayan Isparta 32 Spor, ön libero  İlyas, kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Ispartaspor gerek yetersiz futbolu, gerekse beceriksizliği maç boyunca devam edince, geliştirdiği ataklar da ev sahibi ekipte futbolcuların her pozisyonda kendini yere atmasıyla, diğer bir deyişle yata yata dakikaları bir bir eritip maçı da bu skorla bitmesini sağladılar. 

Ispartaspor bu mağlubiyetle hem puan durumunda 2. Sıradan 3. Sıraya düştü, hem lider Kestelspor ile arasındaki puan durumu 2’ten 5’e yükseldi.

 

Bu haber 1326 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...