İDLİB ve ELAZIĞ için anlamlı kampanya

31 Ocak 2020 17:54

Suriye'de yaşanan savaşta mağdur olan İdlib halkının temel insani ihtiyaçlarının (gıda, giyim ve barınak yardımı) karşılanması ve geçtiğimiz günlerde depremle büyük acı yaşayan  Elazığlı kardeşlerimiz için ülkemizin her noktasından yapılan yardımlara Isparta Belediyesi ve İHH’nın öncülüğünde 30 STK ortak fikir, dayanışma ve hareket ile destek veriyor. 

Bu kapsamda Yaklaşık 2 yıl önce Isparta Merkez de kurulan  15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği de İdlib için halı, Elazığ için battaniye yardımı kampanyasına başladı.

Derneğin Cumhuriyet Caddesinde bulunan binasında toplanacak Yardımlar hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Ramazan Çapan; Isparta Belediyesi ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) nın öncülüğünde Isparta Platformu çatısı altında Isparta'da faaliyet gösteren 30 Sivil Toplum Örgütüyle birlikte ortaklaşa alınan karar doğrultusunda gerek İdlip'teki müslüman kardeşlerimize gerekse Elazığ'daki canlarımıza imkanlar dahilinde Ispartamızın kadirşinas, hayırsever merhametli insanlarından kullanmadıkları 2. el halılarını İdlip'deki kardeşlerimize, yeni veya (2. el temiz) battaniyelerini de Elazığ'daki canlarımıza istiyoruz.

Kendi imkanları ile getirebilenler yukarıda adresi kayıtlı olan dernek binamıza; Getirmeye imkanı olmayan  ama bu hayırdan mahrum olmak istemeyenler ise kayıtlı telefonlarımızı arayarak  adreslerinden Halı veya Battaniyeleri randevu oluşturup belli bir zaman diliminde  alabiliriz.

"Her iyilik bir sadakadır" Hadisi şerifini düstur edinerek, iyiliklerinize; ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırmak maksadıyla talibiz. Bu gün çok şükür hâlimiz, sağlık ve afiyetimiz yerinde , bir gün sonrasına garantimiz olmayan bir dünyada yarının bize ne getireceğini bilmiyoruz. Fırsatımız varken iyiliğe, milletçe ve ümmetçe hazırız inşaallah kenetlenmeye.

Allah yapmış olduğunuz ve yapacağınız tüm yardımları dergah-ı izzetinde kabûl eylesin. dedi

 

 

 

Bu haber 1337 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...