İstanbul’da EMİTT FUARI’nda Isparta standı açıldı

31 Ocak 2020 18:07

Türkiye’nin en kapsamlı fuarı olarak kabul edilen ve bu  24.’sü düzenlenen EMİTT Fuarı'na Isparta Valiliği, Isparta Kültür ve Turizm Müdürlüğü stant açarak katılım sağladı.EMİTT Fuarı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 2 Şubat'a kadar devam edecek.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, dün İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde açıldı. Isparta, bu yıl fuara daha güçlü katılıyor. Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan ilimiz stantı EMİTT’te sergilenecek. Isparta’nın turizm değerleri, kültür zenginlikleri ve farklılıkları EMİTT’te anlatılacak. Isparta, bu önemli organizasyona 48 m2’lik stant ile katılıyor. Stant içerisinde  12 bakanlık turizm belgeli otel, Eğirdir’de bir turizm tesisi ile Isparta Kadın Girişimciler Kurulu İŞ’TE Kadın hediyelik eşya ve el sanatları ürünleri şehrimizi temsil edecek.

SEYAHAT FIRSATLARI

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, dünyanın en büyük dört turizm fuarından biri. Etkinlik her yıl 60.000’in üzerinde sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen turisti ağırlıyor.

24.KEZ AÇILIYOR

Bulunduğu bölgede lider olan ve dünyanın en büyük dört turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, son 23 yıldır sektöre yeni iş ve iş birliği olanakları sunan bir turizm zirvesi konumunda yer alıyor. Fuar, her yıl bölgedeki katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırarak sektörün büyümesine katkıda bulunuyor. Hyve Group, TUROFED ve TTYD iş birliğiyle düzenlenen EMITT, kapılarını ziyaretçilerine 30 Ocak - 2 Şubat 2020 tarihleri arasında 24. kez açtı. Fuar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, Türk Hava Yolları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından destekleniyor.”

 

Bu haber 1400 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...