ISPARTA 32 SPOR- KARAMAN BELEDİYESPOR MAÇI YARIN

15 Şubat 2020 11:59

Pembe-yeşilliler, kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren Karaman Belediyespor’u yenerek zirve yolunda önemli bir engeli daha kayıpsız aşmak istiyor.

                Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ligdeki 18. Karşılaşmasında zirve yolundaki rakibi Karaman Belediyespor’u ağırlayacak. Isparta Atatürk Stadı’nda 16 Şubat Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 14.00 de başlayacak. Karşılaşmayı Hatay Bölgesinden Erhan Kaya, Mete Şeb,Mehmet Zekat Yılmaz ve Ali Taşan isimli hakemler yönetecek.

GÖZLER ISPARTA’DA OLACAK

                Rakip Karaman Belediyespor 35 puanla 2. olduğu grupta Ispartaspor ise 34 puanla 3. durumda. İkinci yarıda ilk maçını kazandıktan sonra Maküspor’a mağlup olan, Kestelspor ile de berabere kalan ve geçtiğimiz hafta da yapılan teknik direktör değişikliğinin ardından Yatağan deplasmanından 3 puanla dönen Ispartaspor, ilk olarak ikincilik ardından liderlik hedefine ulaşabilmek için Karaman Belediyespor’u mutluk suretle yenmek zorunda.

Ispartaspor, bu maçı kazanırsa ikinciliğe yükselecek. Yeşil – Pembeli ekip, son yapılan orta saha transferleri ile yenilenen kadrosu ile seyirci desteğini de arkasına alarak Isparta Atatürk Stadı'ndan galibiyet çıkarmaya çalışacak.

KARAMAN TARAFTARI DA MAÇA GELİYOR

                Isparta 32 Spor’da kırmızı kart cezalısı İlyas Barut dışında eksik oyuncu bulunmuyor.  Lig ikincisi Karaman Belediyespor ise  puan ve puanlar için Isparta’ya geliyor.  Stoper Emre Batı’nın

Kırmızı kart cezalısı olduğu Karaman Belediyespor’un, 300 taraftarıyla Isparta’ya  gelmesi bekleniyor.

                Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise hoca değişikliğine giden Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca’nın istifasıyla Akşehirspor’un Teknik Sorumlusu Cenap Taner’le anlaşan Kestelspor, kümede kalma savaşı veren Konya Ereğlispor’la deplasmanda karşılaşacak.  Alanya temsilcisi 36 puanla lider durumda bulunuyor.

                31 puanlı Muğla Ortaca Belediyespor, ateş hattında ve son sırada yer alan Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor’u ağırlayacak. 29 puanlı Manavgat Belediyespor  ise Çal Belediyespor’u konuk edecek. Orta sıralarda yer alan Yatağanspor ise Sarayköyspor’la deplasmanda karşılaşırken Kepez Belediyespor ise Akşehirspor’u konuk edecek.

                Burdur derbisinde ise Bucak Belediye Oğuzhanspor, MAKÜ’yü ağırlayacak.

 

Bu haber 1534 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...