Isparta 32 Spor, Karaman maçının provasını yaptı

15 Şubat 2020 12:08

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ligdeki 18. Karşılaşmasında zirve yolundaki rakibi Karaman Belediyespor’u ağırlayacak. Isparta Atatürk Stadı’nda 16 Şubat Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 14.00 de başlayacak. Karşılaşmayı Hatay Bölgesinden Erhan Kaya, Mete Şeb,Mehmet Zekat Yılmaz ve Ali Taşan isimli hakemler yönetecek. 

Isparta 32 Spor, zorlu maçın provası gerçekleştirdi. Isparta Atatürk Stadı’nad gerçekleştirilen çift kale maçta futbolcuların hırslı ve istekli olduğu gözlendi.  Çift kale maça sakat olan Enes İlhan Yüksel dışında tüm futbolcular katıldı.

Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Turgut Kul, tüm sporseverleri maça davet ederek, “Bizlerden beklentileri biliyoruz. Şampiyonluk hasretine son vereceğiz.  Takımda moral ve motivasyon olarak en üst seviyedeyiz. Bu önemli mücadeleye çok iyi hazırlandık. Artık hiçbir şeyin telafisi yok. Her maçımız final niteliğinde. Terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz

Bir sezon boyunca hep yanımızda olan taraftarlarımız, bu son derece önemli maçta 90 dakikada da hiç susmasınlar ve takımlarını desteklesinler” dedi.

 

Bu haber 1394 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...