Isparta İHH Kongresi 22 Şubat’ta

19 Şubat 2020 17:45

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliğinin olağan genel kurul toplantısı 22 Şubat Cumartesi günü Dernek binasında yapılacak. İl Temsilcisi Osman Akçil, kongreye tüm üyeleri davet etti.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil; “Yaklaşık 3 yıldır sürdürmekte olduğumuz yönetim kurulumuzun çalışmalarını değerlendirmek ve güven tazelemek için genel kurul toplantısına gidiyoruz. Bu doğrultuda; Derneğimizin olağan Genel Kurul Toplantısı 22 Şubat 2020 Cumartesi gürü saat 10.00’da Dernek merkezimizin bulunduğu Cumhuriyet Caddesi 1602 sokak Kat:2 No.2 adresinde yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamaz ise 29 Şubat 2020 tarihinde aynı yer ve saatte yapılacaktır. 

İŞTE TOPLANTI GÜNDEMİ:

Genel Kurul Toplantımızın gündemi; Yoklama ve açılış konuşması, Divan heyetinin seçilmesi, Mevcut Yönetimin Faaliyet raporunun okunması ve oylanması, Tahmini bütçenin okunması ve oylanması, Denetim Kurulu raporunun okunması ve oylanması, Yönetim ve Denetim kurulları seçimi, Dilek ve temenniler ile Kapanış olarak belirlenmiştir” dedi.

AKÇİL, ÜYELERİ

KONGREYE DAVET ETTİ

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil, tüm üyeleri 22 Şubat’ta yapacakları kongreye davet ettiğini sözlerine ekledi.

 

Bu haber 1350 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...