Isparta 32 Spor galibiyet için sahada..

22 Şubat 2020 13:20

                Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ligdeki 19. Karşılaşmasında Denizli Sarayköyspor’u ağırlayacak.

BU HAFTA DA HAKEMLER HATAY’DAN

Isparta Atatürk Stadı’nda 23 Şubat Pazar günü saat 14.00’de oynanacak müsabakayı Hatay Bölgesinden Akif Abdurrahman Borca, Ahmet Fındık, Abdullah Semerci ve Güney Güneylioğlu isimli hakemler yönetecek.

SARAYKÖY ENGELİNİ KAYIPSIZ GEÇMELİYİZ

                Geçtiğimiz hafta şampiyonluk adaylarından Karaman Belediyespor’u yenerek liderliğe yerleşen pembe-yeşilliler, Denizli Sarayköyspor’u yenerek zirvedeki yerini korumak istiyor. 37 puanı bulunan Isparta 32 Spor, taraftarının huzurunda maçı kazanarak zirve yarışında bir engeli daha kayıpsız aşmak amacında.

                Şampiyonluk adaylarından Kestelspor’u yenerek dikkatleri üzerine çeken Denizli Sarayköyspor ise geçtiğimiz hafta da Yatağanspor’u son dakika golüyle yenerek çıkışını sürdürüyor. Denizli Sarayköyspor 29 puanla yedinci sırada bulunuyor.

KARAMAN MAÇI SEYİRCİSİZ OYNANACAK

                Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise Karaman Belediyespor, ligin son sırasına demir atan Sarayönü Belediyespor’u ağırlayacak. Bu maç Karaman’ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.  Şampiyonluk adaylarından Alanya Kestelspor ise kümede kalma savaşı veren Bucak Belediye Oğuzhanspor’u ağırlayacak.  Sürpriz galibiyetle çıkışa geçen Muğla Ortaca Belediyespor ise Çal Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Manavgat Belediyespor ise Akşehirspor deplasmanına giderken Burdur MAKÜ ise Kepez Belediyespor’u konuk edecek. Yatağanspor ise Konya Ereğlispor’u ağırlayacak.

 

Bu haber 1861 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...