SDÜ’lü tenisçiler, 1. Lige yükseldi

3 Mart 2020 15:08

Süleyman Demirel Üniversitesi Akademi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Tenis Takımı, 45 üniversite arasında birinci olarak 1. Lige yükseldi.

Üniversitelerarası 2. Lig Üniversiteler Lig Müsabakaları Tenis Turnuvası Antalya Clup Mega Sarayında gerçekleştirildi. Süleyman Demirel Üniversitesi Akademi Gençlik ve Spor Kulübü  Kız Tenis Takımı, 45 üniversite arasında birinci olarak 1. Lige yükseldi. SDÜ Araştırma Görevlisi Tenis Antrenörü Berat Koçyiğit’in öğrencileri, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, İstanbul İstinye Üniversitesi, İzmir İleri Teknoloji Üniversitelerini geride bırakarak grup birincisi oldu. Final maçında Çağ Üniversitesi’ni yenerek birinci olan SDÜ’lü sultanlar, birbirinden güçlü rakiplerini geride bıraktı.

Süleyman Demirel Üniversitesi Akademi Gençlik ve Spor Kulübü’nü şampiyonluğa taşıyan kadroda: Selin Gümüş, Gökçe Doğan, Emine Sena Kaya ve Cemile Cemre Akkuş’tan isimli sporcular yer aldı.

                SDÜ Araştırma Görevlisi Tenis Antrenörü Berat Koçyiğit, Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Cem Çetin’e de verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Antrenör Koçyiğit, “Üniversite’nin bünyesinde açılan tenis kulübünün Ispartamıza katkıları oldukça büyük. 1. Lige yükseldiğimiz için mutluyuz. Üniversite olarak Cem hocamıza,  tenis takımımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

 

 

Bu haber 1432 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...