“Her evin balkonunda, her dükkanın camında Bayrağımızı görmek istiyoruz”

5 Mart 2020 12:16

Isparta Belediyesi, şu günlerde vatan ötesinde görev yaparak vatanımızı koruyan Mehmetçiklere destek için esnaflara bayrak dağıtarak hediye ediyor.

Son zamanlarda özellikle Suriye İdlib bölgesinde vatan savunmasındaki Mehmetçiklerimizin şehit olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehir merkezindeki esnaflara zabıta memurları vasıtasıyla Bayrak dağıttıklarını ve esnaflarımızın de Mehmetçiklerimize desteğine katkıda bulunduklarını söyledi.

Rengini şehitlerin kanından alan Türk bayrağı ile gurur duyduklarını vurgulayan ve Belediye olarak vatan, millet, bayrak olgusuna her zaman duyarlı olduklarını belirten Başkan Başdeğirmen; “Isparta Belediyesi olarak her zaman milletimizin, devletimizin, vatanımızın, liderimizin ve askerimizin arkasında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

Şehitlerimiz nedeniyle birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde biz de bu birlik ve beraberlik ile birlikte askerimizi destek adına esnafımıza, resmi dairelere ve halkımıza bayrak dağıtıyoruz. Şanlı bayrağımızı her yerde gururla dalgalandıracağız. Bayrağımız, bizim en önemli birleştirici unsurlarımızdan birisidir. İçinde bulunduğumuz bu önemli zaman sürecinde her evin balkonunda, her dükkanın camında bayrağımızı görmek istiyoruz. Bu anlamda her bayramda olduğu gibi bu birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken günlerde de esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza şanlı bayrağımızı dağıtıyoruz” dedi.

ESNAFLARDAN TEŞEKKÜR

Belediye’nin bayrağını alan esnaflar da bayrağı gururla dükkanlarının camlarına asacaklarını belirterek; “Bu konudaki hassas ve duyarlı davranışından dolayı Isparta Belediyesine ve Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ediyoruz” dediler.

Bu haber 1264 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...