“AK Parti gönüllerin partisi”

10 Mart 2020 15:06

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Senirkent kongresinde partisinin belediyecilik anlayışını ve ilkelerini hatırlattı: Vatandaşın gönlünü kırdığımız zaman, o bize gönlünü kapattığı zaman ne yapsak yapalım boş. AK Parti olarak gönülleri fethetmeye devam etmek zorundayız.

BİZİM İÇİN BİR OYUN ÖNEMİ VAR

“Büyük Kabaca’da yaptığımız hizmetler ortada ama seçimi kaybettik. Sadece hizmet etmek yetmiyor. Vatandaşın gönlünü kırdığımız zaman, o bize gönlünü kapattığı zaman ne yapsak yapalım boş. AK Parti olarak gönülleri fethetmeye devam etmek zorundayız. Kırdığımız gönülleri tamir etmek zorundayız. Bir belediye başkanının yapacağı iş ve işler, partimizin hepsini bağlıyor. Hepimizi bağlıyor. Belediye başkanlığı seçiminden önce cumhurbaşkanlığı seçimi var. ‘Ben belediye başkanıyım her şeyi yaparım, bütün kararları ben alırım’ diyemeyiz. Partiye getirisini-götürüsünü düşünmeden kimse hiçbir karar alamaz. Önce siyaseten ne getirir, ne götürür ona bakacağız. Bir oyun önemi var. Bulunduğumuz yerin kıymetini bileceğiz. Partimizin menfaatine olan her işte canla başla çalışacağız.

Kongre süreçleri yenilenme, eksikleri giderme süreci. Dün bir yerden davet gelmedi dendi. Parti aidiyeti olan insan kongreye koşar-gelir. Particilik bunu gerektirir. Önümüzdeki süreç yan gelip, yatma zamanı değil. Yenilenen teşkilatlarla birlikte Isparta ve Türkiye’yi çok daha iyi noktaya getirmek zorundayız.

SENİRKENT’E VERİLMİŞ SÖZLER VAR

Senirkent’te verilmiş sözler var. Çünkü Senirkentlilerin bizden beklentileri yüksek. Geçen yıl Ramazan Ayı’nda Pazar Camii’ne gitmiştik, ilçeye yakışır hale getirelim demiştik. İnşallah projeleri bitti. Vakıflar Genel Müdürlüğü yakında ihalesini yapacak. Üniversitede bölüm açılması ile ilgili çalışmalar sürüyor. Büyük Kabacalı rektörünüz var, sözü var. Buraya getirecek. Ali İhsan Temurçin kardeşimizi bir yere yerleştiremedik. Bizim ayıbımızı İbrahim Diler hocamız giderdi, teşekkür ederiz. Burada kapalı sulama çalışmalarımız devam ediyor. Doğalgaz sözümüz var. Uluborlu, Senirkent, Büyük Kabaca ile birlikte çözüm arıyoruz. BOTAŞ’tan destek bekliyoruz. Buranın doğalgaz sorununu inşallah çözeceğiz. Artık bütün ilçelerimizde, köylerimizde bile doğalgaz talepleri var. Bunları yerine getirmek siyasetin görevi.”

 

Bu haber 1311 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...