Güney Kariyer Fuarı İleri Bir Tarihe Ertelendi

14 Mart 2020 12:31

Cumhurbaşkanlığı tarafından 12.03.2020 tarihinde yapılan açıklamaya istinaden, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) etkilerinden korunmak amacıyla ülke genelinde alınan önlemler çerçevesinde, Şubat ayından bu yana devam eden “Yetenek Her Yerde” kariyer etkinlikleri tedbiren ileri bir tarihe ertelendi.

REKTÖR ÇARIKÇI’DAN AÇIKLAMA

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı; 16-17 Mart tarihlerinde yapılması planlanan GÜNKAF'20 kariyer etkinliği ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Çarıkçı’nın açıklaması şöyle: “Üniversiteler 16 Mart tarihinden itibaren 3 hafta süreyle tatil edilmiştir. Bu süre zarfı içinde online ve uzaktan eğitimle ders yapılmayacaktır.

Ara sınavlar (vize) ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ara sınavların ne zaman yapılacağı ileriki günlerde duyurulacaktır. Tatil kararı stajı olan öğrencilerimizi de kapsamaktadır.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamaya istinaden yayınlanan basın açıklaması ile "Yetenek Her Yerde" kapsamında yapılan ve 16-17 Mart tarihlerinde de Üniversitemiz ev sahipliğinde yapılması planlanan GÜNKAF'20 kariyer etkinliği ileri bir tarihe ertelenmiştir”.

Bu haber 1317 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...