Simge Fıstıkoğlu SDÜ Öğrencileri İle Buluştu

22 Mart 2013 20:58

Habertürk Kanalı Burası Hafta Sonu programı sunucusu Simge Fıstıkoğlu, Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü tarafından düzenlenen bir söyleşide öğrencilerle buluştu.

Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Agah Başdeğirmen, Simge Fıstıkoğlu’nu, SDÜ’de görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek etkinliğin başarılı geçmesini diledi.

Daha sonra Simge Fıstıkoğlu, sosyal medya adlı söyleşiyle öğrencilerle buluştu. Sosyal medyanın geleneksel medyayı tartışılır hale getirdiğini söyleyen Fıstıkoğlu, “Geleneksel medyanın desteklediği sosyal medya bilgiyi eşit kıldı. Böylece herkes bilgiye eşit derecede ulaşabiliyor. Bugün geleneksel medya kadar kitlesel olmayan sosyal medya, yakın zamanda geleneksel medya kadar kitlesel olacak.” dedi. Sosyal medyayı hem bilgi edinebilmek hem de eğlence amaçlı kullandığını ifade eden Fıstıkoğlu, sosyal medyayı samimi ve anında iletişimli olarak tanımladı.

Fıstıkoğlu, Türkiye’de kadın spor spikerlerinin uzun yıllardır olduğunu ancak son on yılda daha fazla gündeme geldiğini söyledi. Fıstıkoğlu, söyleşinin devamında öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Bu haber 650 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...