TED Isparta Kolejinde Lozan’la Gelen Başarı

22 Mart 2013 21:03

TED Isparta Koleji Özel Lisesi 9/A Sınıfı öğrencilerimizden Kübra DİKBAŞ; TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi ve İnönü Vakfı tarafından 14 Şubat 2013’de duyurulan,  TED Okulları 8-9-10 ve 11. sınıflar arasında Lozan Barış Antlaşması’nın 90. Yıl Dönümü nedeniyle düzenlenen Kompozisyon ve Karikatür Yarışmasına“Yıl 1923...Yıl 2123...” başlıklı yazısı ile katılarak üçüncü olmuştur.

TED Isparta Koleji Genel Koordinatörü ve Lise Müdürü Hayrettin BİLGE; Toplumumuzun her kesiminin, özellikle de geleceğimizin mirasçıları olan gençlerimizin tarihe bakışlarına yeni bir içerik, zenginlik kazandırmak; tarihselliğin, bireysel bilincin en önemli öğelerinden biri olduğu gerçeğinden hareketle, öğrencilerimizin, yaşamın gerçeklerine, tarihin tuttuğu ışıkla yeni bir bakış açısı kazanmalarında "Tarih- Edebiyat" işbirliğinden faydalanabilmek, böylelikle "düşünen, sorgulayan, değerlendiren ve anlatan" bir öğrenci görünüşü oluşturabilmek bu yarışmanın temel amacıdır.

Bilge;  “Yıl 1923...Yıl 2123...” yazısı, düşünen, sorgulayan, değerlendiren ve anlatan bir öğrencinin yazısıdır. Ben öğrencim Kübra DİKBAŞI başarısından ötürü tebrik ediyorum, yazılarının  ve başarılarının devamını bekliyorum dedi.

 

Bu haber 1002 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...