AK Parti, 65 yaş üstü üyelerini arıyor ‘hal-hatır’ soruyor

8 Nisan 2020 17:30

AK Parti İl Başkanı Zabun, 9 binin üzerindeki parti üyelerinin tek tek telefonla aranarak ‘hal-hatır’ sorulduğunu, ihtiyaç ve isteklerinin tespit edilip, çözüme ulaştırıldığını anlattı.

AK Parti İl Başkanlığı, koronavirüs sürecinde evinden çıkamayan 65 yaş üstü partililerine ‘özel hizmet’ veriyor. AK Parti İl Başkanlığı, parti üyesi 65 yaş üstü 9 bin kişinin şu ana kadar yüzde 75’ine telefonla ulaştı. Zabun, bu çalışmayı şöyle anlattı:

TOPLANTILARA İNTERAKTİF YOLUYLA DEVAM

“Biz rutin toplantılarımıza devam ediyoruz. AK Parti olarak il yönetimi toplantılarımızı pazartesi akşamları gerçekleştiriyoruz. İlçe yönetimlerimiz Salı gün akşamları toplanıyor. İhtiyaç duyuldukça ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızın katılımı ile istişare toplantıları yapıyorduk. Yöntem değişti. Zorunluluktan kaynaklanan süreç sebebiyle yüz yüze toplantı yapamıyoruz ama teknolojinin bütün imkanlarını kullanmak suretiyle çalışmalarımızı yapıyoruz. İstişarelerimizi yapıyoruz. Vatandaşlarımızın karşı karşıya kaldığı sıkıntıları tespit edip, çözümlerini bulmak noktasında mutat olarak toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz.

9 BİN 65 YAŞ ÜSTÜ PARTİ ÜYESİ VAR

Bir haftadır bir çalışma yürütüyoruz. 65 yaş üzeri hemşehrilerimizin evden çıkma yasağı var. Biz AK Parti teşkilatı olarak il başkan yardımcısı arkadaşlar, ilçe başkanlarımız olarak bir çalışma yürütüyoruz. 65 yaş üzeri hemşehrilerimizi aramak suretiyle hal-hatır soruyoruz, sıkıntıları varsa onları konuşuyoruz. Üye kayıtlarımızda 9 binin üzerinde 65 yaş üstü üyemiz mevcut. Bunun yüzde 75’ine ulaşmış durumdayız. Tek tek telefonla aramak suretiyle varsa talepleri onları dinliyoruz, çözüm oluşturmak üzere not ediyoruz.”

Bu haber 1305 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...