Ispartaspor yarın Eğirdir’de Bağıllıspor ile karşılaşacak

22 Mart 2013 21:07

Ispartaspor ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu garantiledi. Geçtiğimiz hafta rakibi Senirspor’u 9-1 mağlup eden Ispartaspor, Uluborluspor’un da puan kaybetmesiyle farkı 10’a çıkardı ve mutlu sona ulaştı.

Bu hafta sonu Bağıllıspor ile Eğirdir Belediyesi’ne ait futbol sahasında maç yapacak olan Ispartaspor, Bal Ligi’nde de bütün maçlarını Eğirdir’de yapma kararı aldı.

Ispartaspor Başkanı Şevket Savlu, Teknik Direktör Recep Çelik işe birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek, “Başkanım Allah’ın izniyle ligi şampiyon olarak bitiriyoruz. Bir üst lig olan Bal Ligi’ne girmeyi garantiledik. Son iki maçımız kaldı. Bu hafta sonu Bağıllıspor ile Eğirdir Belediye’sine ait sahada karşılaşacağız. Sizi de maçımıza davet ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, şampiyonluğunu garantileyen Ispartaspor’un başarısını tebrik ederek, “İlçemizde maç yapmanız hem bizi hem de saygıdeğer halkımızı sevindirecektir. Eğirdir’i seçmeniz bizim için ayrı bir güzelliktir. İlçemizde spor alanında hareketlilik getireceğinize inanıyorum. Yapacağınız karşılaşmada başarılar diliyorum” dedi.

16 maçta 14 galibiyet ve 2 beraberlik alan Ispartaspor, rakip fileleri 58 kez havalandırırken kalesinde 8 gol gördü. 44 puanı bulunan pembe-yeşilliler, ligi 50 puanla yenilgisiz bitirmeyi planlıyor.

Kulüp Başkanı Şevket Savlu ziyaret hatırası olarak, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e samimi desteklerinden dolayı üzerinde 2012-2013 Lig Şampiyonu Ispartaspor’un resimli çerçevesini takdim etti. 

 

Bu haber 1461 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...