IGSİAD’tan büyük girişim

22 Mart 2013 21:14

Isparta Girişimci Sanayici İşadamları Derneği (IGSİAD), başka kentlerde ticaret yapıp, yüzlerce kişiye istihdam sağlayan Ispartalı işadamlarını bir platform çatısı altında topluyor. İlki bugün gerçekleşecek olan toplantıya Ispartalı Valilerin de katılması bekleniyor.

IGSİAD, bugün Ispartalı olup da diğer İllerde ticaretlerini yapan önemli işadamlarımızı bir araya getiriyor. IGSİAD’ın öncülüğünü yaptığı Isparta İş Dünyası Platformu’nda İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve diğer İllerde ticaret yapan çok sayıda işadamları bulunuyor.  Ispartalı işadamları arasında işbirliği ağı oluşturmayı hedefleyen proje kapsamında bugün  Barida Hotel’s de bir toplantı düzenlendi. İş Dünyası Platformunun buluşmasına İstanbul’dan Ahmet Nedim Karasoy, Şinasi Demirel, Bülent Sarıgül, Alican Işık, Atakan Yazgan, Cengiz Aydemir, Mustafa Kaya, Antalya’dan Abdullah Erdoğan, Arif Selçuk, Mehmet Hacı Arifoğlu, Serdar Topçu, Ankara’dan Ahmet Şahlan gibi Ispartalı tanınmış işadamlarının katılması bekleniyor.

ISPARTALI VALİLERİN DE

KATILMASI BEKLENİYOR

İş Dünyası Platformunun Isparta buluşmasına Ispartalı olan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah’ın da katılması bekleniyor.

AMAÇ; İŞBİRLİĞİ AĞI OLUŞTURMAK

IGSİAD Başkanı Alper Bayhan, Isparta İş Dünyası Platformu’nun I. buluşma programının çok önemli olduğuna değindi. Derneklerinin 10. yıl etkinlikleri kapsamında, Isparta dışında iş yapan ve memleket hasreti çeken ünlü işadamlarını Isparta’ya aileleriyle birlikte davet ederek bir toplantıyı düzenlediklerini bildiren Bayhan, şu açıklamayı yaptı; “Isparta İş Dünyası Platformu adı altında düzenlediğimiz toplantının amacı;  İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi büyükşehirlerimizde iş yapan değerli hemşerilerimizle buluşup, birbirimizle kaynaşmak, gelişen teknolojiyi de kullanarak bir işbirliği ağı oluşturmak ve böylece Isparta’nın sesi olmak, birlikte ticaret yapmak. Bütün bu hedeflerimize büyük katkı sağlayacağına inandığımız bu önemli toplantıya Şinasi Demirel(Kervan Çeyiz), Cengiz Aydemir(Sistem Danışmanlık), Ahmet Nedim Karasoy(Hakan Madencilik), Bülent Sarıgül(BLS Makina), Atakan Yazgan(Yazganlar Şirketler Gurubu),  Hasan Köstüklü(Aden Tekstil), Adnan Tangüler(Fantom Elek. Ev Aletleri), Alican Işık(Adil Işık), Nail Binli(MENA Teknik) gibi ünlü markaların sahipleri olan işadamlarının yanı sıra Celalettin Cerrah(Osmaniye Valisi) ve H.Avni Çoş(Adana Valisi) gibi alanlarında başarılı olmuş, Ispartalı bürokratlarımız aileleri ile birlikte aramızda olacaklar.

Değerli misafirlerimiz aileleri ile birlikte memleket özlemlerini giderirken bizlerde onların deneyimlerinden ve başarı hikayelerinden yararlanarak ‘Isparta için neler yapabiliriz?’ konuşacağız.

Düzenlediğimiz toplantının daha verimli geçmesi için Isparta içindeki işadamlarımızı da davet ediyoruz.”

ISPARTA İŞ DÜNYASI PLATFORMU PROGRAMI

09:30 – 10:30     Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile Tanışma ve Yön Belirleme Toplantısı

10:30 – 10:45     Açılış konuşması IGSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alper Bayhan

10:45 – 12:30     Isparta İş Dünyası Platformu

İnteraktif Toplantı

-Dışarıdan Isparta nasıl görünüyor?

-Sizlerin başarılı olmasının nedenleri nelerdir?

-Isparta’nın handikapları nelerdir?

-Isparta Lobisi oluşturmak için ne gerekir?

-Daha sonraki adımlarımız ve yeni gündemimiz ne olmalı?

Moderatör: Bloomberg TV Program Yapımcısı Sami Altınkaya

12:30 – 13.00     Çay, Kahve Arası             

13:00 – 13.30     Isparta’da Uygulanan Mali Destek Programları

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin

TKDK İl Koordinatörü Ramazan Çelebi,

13:30 – 14.30     Öğle yemeği

14:30 – 15.30     ISBAŞ Fabrikası ve Ponza Maden Sahası Gezisi

15:30 – 16.00     STEP Halı Fabrikası Gezisi

 

 

 

Bu haber 846 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...