“Isparta artık ekonomik atağa geçmeli”

5 Mayıs 2020 17:41

Milletvekili Recep Özel, ITSO Başkanı Tutar’ın açıkladığı çok ortaklı GES, hayvancılık yatırımı ile Özel Meslek Lisesi Projelerine tam destek vereceğinin sözünü verdi.

ITSO Başkanı Mustafa Tutar’ın koronavirüs sonrasındaki normalleşme sürecinde atılacak adımlar ve ekonomiye ilişkin projeleri Isparta gündeminde geniş yer uyandırdı. Milletvekili Recep Özel, “Isparta Ticaret ve Sanayi Odamızın projelerini destekliyoruz. Isparta artık ekonomik anlamda atılım yapmak, marka şehir olmak zorundadır” dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, ITSO Başkanı Mustafa Tutar’ın açıklamalarından ve düşüncelerinden ötürü tebrik etti. Özel, “Sayın Tutar’ı medyadan takip ettim. Gerçekten Isparta için heyecan verici projeler. Koronavirüsü yaşadığımız bu günlerde önümüzdeki normalleşme günlerine ilişkin hazırlık yapmak gerekiyor. Isparta Ticaret ve Sanayi Odamız, görüyorum ki hazırlığını yapıyor, çok güzel projeler hazırlamış. Kooperatif kurarak güneş enerji santrali kurulması ve oda üyelerinin ortak yapılması önemli bir proje. Sayın Tutar’ın bu alandaki uzmanlığı ve başarısı ortadadır. Yine hayvancılık konusundaki düşüncelerine katılmamak mümkün değil. Isparta neden Türkiye’nin hayvancılık merkezi olmasın. Isparta, et ve süt üretimine neden katkı vermesin. Bu konuda yapılacak girişim ve atılacak adımlara her türlü desteği vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Isparta için atılacak her hayırlı adımda biz oluruz. Taşın altına elimizi değil, gövdemizi koruz. Yine mesleki eğitim anlamındaki yaklaşımı da destekliyoruz. Isparta’da özel bir meslek lisesi açarak, kırsalda yaşayan çocuklarımızın meslek sahibi yaptırılmasına ilişkin düşünceyi ayakta alkışlıyorum. Tüm projelerde odamızın arkasındayım” diye konuştu.

Bu haber 1573 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...