“Hiç kimse merak etmesin 3. Lige çıkacağız, hakkımızı yedirmeyiz”

2 Haziran 2020 17:49

                Blt Türk ekranlarında yayınlanan Levent Doğan İle Spor Vakti, her Pazartesi, batıdan, doğuya tüm liglerin nabzını ölçülüyor. Doğan’ın bu haftaki konukları Bölgesel Amatör  Lig’in şampiyonluk adaylarından Isparta 32 Spor’un Yöneticisi Erkan Başpınar ve takım kaptanı Volkan Serim’di. Ayrıca Artvin Hopaspor Asbaşkanı İmdat Uçan, Çankırıspor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, Teknik Direktörler Mehmet Ak, Gürkan Zora, Spor Yazarı Mustafa Karabulut ve 32 Gençlik Taraftar Grubundan Afşin Ceyhan da katıldı.

                Isparta 32 Spor Yöneticisi Erkan Başpınar, lig hazırlıklarına 15 Haziran itibariyle başlayacaklarını ve sezon sonunda da şampiyon olacaklarını ileri sürdü. Başpınar, Kestelspor’un maçlarında inanılmaz işlerin olduğunu iddia ederek, “Isparta’nın hakkını kimseye yedirmeyiz. Örnek verecek olursak grup lideri Kestelspor’un maçlarındaki hakem hatalarının üzerine gittik. Defalarca hakkımızı aradık İlahi adalete güvendiğimiz için Türkiye’de spor kamuoyuna çağrıda bulunuyorum: Kestelspor’un maçlarının izlenmesini istiyoruz. Bucak maçının son dakikalarında Kestelsporlu Emre Çağlar, smaçla golü atıyor. Spiker bile golü söylemiyor. Hakem golü verdikten sonra seviniyor. O elle golü atan sporcunun bunun gol olmadığını bile bile nasıl seviniyorsunuz. Emre Çağlar kardeşimiz golü atıp sevindi ya futbol bitmiş Türkiye’de. Atatürk, ahlaklı ve zeki sporcuyu sever. Hadi oldu ya o 1 puanla şampiyon oldunuz, bu nasıl adalet. Komşu ilimizin ilçesi Bucakspor, orta düzeyli bir takım kurdu. Kötü de değildi. Son dakikalara kadar maçı berabere götürüyordu. MAKÜ’nün 1 puan altında kaldığın da bunun vebalini verecek. Isparta 32 Spor’un, Karaman, Manavgat ve Ortaca’nın hakkını kim savunacak. Bu ligin adı BAL değil, çamur bir lig. Kulüp başkanımız İstanbul’da olmasından dolayı  ben temsil ediyorum.

                Isparta 32 Spor Kaptanı Volkan Serim ise sezon sonunda şampiyon olacaklarını ve buna inandıklarını söyledi. Serim, ligdeki takımların kendilerine karşı Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş’a karşı oynuyormuş gibi hazırlandıklarını belirtti.

“HİÇ KİMSE MERAK ETMESİN, 3. LİGE ÇIKACAĞIZ”

                Programa mesaj yoluyla katılan Isparta 32 Spor Başkanı Atakan Yazgan da “Federasyondan aldığımız son bilgi: Rezerv lig de dahil olmak üzere birbirine bağlı bir çok konu var, yalnızca BAL ligi olarak bakılmıyor duruma.  3. Ve 2 lig ile bal ligine ilişkin toptan bir dizayn verilecek. Hiç kimse merak etmesin 3. Lige çıkacağız. Hakkımızı yedirmeyeceğiz” dedi.

                Teknik Direktörler Mehmet Ak, Gürkan Zora, rezerv lig, altyapı, üst ve alt liglerin durumlarıyla ilgili açıklamalarda bulundular.

                Çankırıspor Teknik Direktörü Harun Aydoslu ve Spor Yazarı Mustafa Karabulut ise temmuz sıcaklarında maçların oynatılacak olmasının büyük bir hata olduğunu ifade ettiler.

 

 

 

Bu haber 1376 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...