İİBF İşletme Bölümü İngilizce Lisans Programı Açıldı

9 Haziran 2020 15:27

Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü, bir ilke daha imza atarak İngilizce lisans programında eğitim vermeye başlıyor.

Halihazırda Türkçe lisans programı ile eğitim vermekte olan İİBF İşletme Bölümü İngilizce Lisans Programı, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Akademik Yılı itibari ile İngilizce lisans programına da öğrenci kabul etmeye başlayacak. Böylelikle, işletme bölümü yeni öğretim yılında hem Türkçe hem de İngilizce program seçenekleriyle öğrenci adaylarının karşısına çıkacak.

Güncel müfredatın yanı sıra akademik kadrosu ile öğrencilerin uluslararası düzeyde kariyerlerini şekillendirmelerine olanak sağlamayı hedefleyen İngilizce İşletme lisans programının kontenjanı 30 öğrenci olarak belirlendi. Türkçe lisans programı ile aynı hak ve yetkilere sahip olacak İngilizce programından mezun olan öğrenciler, dünya çapında özel sektördeki firmalarda farklı düzeylerde yönetici pozisyonlarının yanı sıra kamu kuruluşları, çok uluslu şirket ve kuruluşlar ile bankalar ve finans kuruluşlarında istihdam edilebilirler.  Ayrıca program mezunları programdan ve üniversiteden kazandıkları girişimcilik yetenekleri ile yenilikçi fikirler ortaya koyarak kendi girişimlerini de ortaya koyabilecekler.

 

Bu haber 1776 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...