“Türkiye’yi yönetme enerjisine sahibim”

25 Mart 2013 17:05

Herkes ‘Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın tekrar belediye başkan adayı olacak mı?’ sorusunun cevabını merak ediyor. Günaydın, bu sorunun cevabını verdi.

1999-2004 ve 2009-… dönemi Belediye Başkanı olan Yusuf Ziya Günaydın, 3. dönemi isteyip istemediği sorusuna “62 yaşındayım. Isparta’ya hizmet etmekten memnunum. Ama Türkiye’yi yönetebilecek enerji, azim ve heyecana sahibim” dedi.

İŞİM KONUSUNDA MÜTEVAZI DEĞİLİM

Meslekte başarılı olduğunu mimari, şehircilik ve altyapı konusunda çok yetkin olduğunu savunan Günaydın, “Bu konuda mütevazi değilim. 5 farklı denkliğe sahip bir yüksek mimarım. Bazı insanlar vardır aklı projelerdedir. Proje beyinlidir. Üretir, üretir, üretir… Ben de öyleyim. İnançla ve samimiyetle anlatıyorum bunları. Şu anda dünya çapında çok projem var. Yerel yönetimler açısından da çok iyi hizmet ettiğimizi biliyor, görüyorum. Isparta’nın kazanması için tüm engellerle savaşıyoruz. Ve bunları da başarıyoruz. Şimdi diyorsunuz ki 1 yıl sonra Belediye Başkanlığı için aday olma arzunuz var mı?

PEKİ, SİZ BENİM İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Siz ne düşünüyorsunuz? Milliyetçi Hareket Partisi ne düşünüyor? İnanın şu an bunları ben hiç düşünmüyorum. Altyapıya odaklandım. Gece gündüz ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Heyecan olmadan başarı gelmez. Isparta’ya yüksek işlevli, özel fonksiyonlu, çok önemli projeler kazandırma derdindeyim. 62 yaşındayım ama kendimi 19 yaşında gibi hissediyorum. Azimliyim, enerji doluyum, Türkiye’yi yönetecek heyecan ve azimdeyim” diye konuştu.

Bu haber 696 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...