BELEDİYE KAYMAKKAPI MASRAFLARINI ÇIKARDI

17 Temmuz 2020 17:24

Isparta Belediyesi Kaymakkapı Meydanında simitçi, dondurmacı ve mısırcı esnafı için yaptığı 12 ahşap işyerini yaptığı ihale ile kiraladı. Kıran kırana geçen ihale sonucu 12 işyeri toplam 700 bin lira artı KDV’ye ihale edildi. Rekor fiyat ise dondurma işletmesi için ayrılan dükkan verildi. Tam tamına 85 bin 500 lira.

Isparta Belediyesi, Kaymakkapı Meydanını baştan aşağı yeniledi. Daha önce dağınık vaziyette bulunan simitçi ve mısırcı için yenilenen meydanda 12 adet ahşaptan işyeri yapıldı. İşyerlerinin ihalesi önceki gün belediye encümen salonunda gerçekleştirildi. İhaleye yoğun bir katılım oldu.

12 işyeri için 179 kişinin katıldığı ihale açık artırma usulü ile yapıldı. Kıran kırana geçti.

12 işyeri için 8 bin lira muhammen bedeli belirlenmişti. Ancak bazı dükkanlarda rekor fiyatlar görüldü. Dükkanların en düşüğü 38 bin 100’e ihale edildi. Rekor fiyat ise dondurma işletmesi için ayrılan dükkan için geldi, 85 bin 500 lira.

12 ahşap işyeri toplam 700 bin lira artı KDV’ye ihale edildi. Herhangi bir sorun yaşanmazsa dükkanlar hak sahiplerine teslim edilecek. Böylelikle hem dağınık vaziyette bulunan işletmeler daha modern bir görüntüye kavuşacak hem de Isparta Belediyesi bu dükkanlardan önemli bir gelir elde etmiş olacak.

 

Bu haber 1361 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...