TED Isparta Koleji Öğretmenlerine mesleki gelişim semineri

26 Mart 2013 16:55

Isparta TED Koleji okul yöneticileri ve öğretmenlerinin katıldığı, “Eğitimde Yeni Yaklaşımlar ve Uygulamalar” konulu bir seminer etkinliği gerçekleştirildi. Öğretmenlerin büyük bir ilgi ile katıldıkları seminer Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Erten Gökçe tarafından verildi.

Eğitim etkinliği esnasında eğitimdeki yenilikler ve gelişmeler, öğrenci başarısını artırma stratejileri, sınıf içi öğretme – öğrenme etkinlikleri, sınıf yönetimi, okul içi ilişkilerin ve işbirliğinin geliştirilmesi, kurumsal hedeflere ulaşma ve güçlü bir eğitim kurumu olma konularına odaklanıldı. Öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan seminer etkinliği çok yararlı oldu.

TED Isparta Koleji, öğretmenlerinin ve öğrencilerinin sürekli gelişimine çok önem veren bir kurum niteliği taşımaktadır. Bu yönüyle öğretmenlerine farklı alanlarda eğitim ve seminer etkinlikleri vererek kurumsal gelişimi güçlendirmeyi ve öğrenci niteliğini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Sürekli öğrenme ve gelişimi ilke edinen TED Isparta Koleji okul yöneticileri ve öğretmenleri büyük bir ilgi ve istekle katıldıkları eğitim programının kendileri ve kurumları için çok faydalı olduğunu belirtmişlerdir. Önümüzdeki dönemde de bu tür etkinliklerin sürdürülmesi yönünde görüşlerini ifade etmişlerdir. Kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren kurumlar, hem geleceğe güvenle yolculuk edebilirler hem de öğrencilerini daha etkili ve donanımlı yetiştirebilirler. Eğitim, insan sermayesine yapılmış olan en büyük yatırımdır. Ülkemizin geleceği çocuklarımızın güçlü ve etkili yetiştirilmesine bağlı olduğunun bilincinde olan TED Isparta Koleji, bireysel ve kurumsal gelişimi sağlamaya yönelik eğitim etkinliklerini önümüzdeki dönemde de sürdürmeye devam edecektir.

 

            

Bu haber 997 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...