TFF MAĞDURU KULÜPLER HAKKINI ARIYOR..

21 Temmuz 2020 18:02

Korona virüsü dolayısıyla Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Bölgesel Amatör Lig’de son 4 haftanın oynatılmamasından dolayı mağdur olan kulüpler hakkını arıyor. Gruplarında sadece lider takımların 3. Lige alınması ve diğer takımların haklarının yenmesi üzerine kulüpler ayaklandı.

Grubunda liderin 1 puan gerisinde olmasına rağmen bir üst lige terfi ettirilmeyen Isparta 32 Spor ve kendisi gibi mağdur yaklaşık 10 takım bugün İstanbul’da TFF’nin Riva’daki tesisleri önünde kitlesel basın açıklaması yaptı.

                Isparta 32 Spor, Belediye Kütahyaspor, Ceyhanspor, Adıyaman 1954, Siirtspor,  Edirne, Tekirdağspor, Çengelköyspor, Karaman Belediyespor, DSİ Karadenizspor, Çiğli Belediyespor Kulüpleri başkanları, yöneticileri ve taraftarları TFF’ye tepki gösterdiler. TFF’nin skandal bir karara imza attığını ve tüm haklarını arayacaklarını söyleyen kulüpler, haklarını sonuna kadar arayacaklarını dile getirdiler.

                Isparta 32 Spor Başkanı Atakan Yazgan, mağdur olan kulüplerle birlikte haklarını sonuna kadar arayacaklarını ve adil bir karar beklediklerini söyledi.

Adıyaman 1954 Başkanı Sait Aybak ise yaptığı açıklamada seslerini tüm dünyaya duyuracaklarını dile getirdi.

 

 

Bu haber 1369 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...