“Bunların dini, imanı yok”

23 Ağustos 2012 18:52

Türkiye Şehit Aileleri Derneği Şubelerden Sorumlu Genel Koordinatörü ve Isparta eski Şube Başkanı Emin Pınar, son yaşanan olayların terör ve teröristlerin ne kadar hain olduklarını bir kez daha ortaya koyduğunu belirterek; “Terörün dini, imanı, bayramı yok” dedi.

 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti çatısı altında asla hain istemediklerini ifade eden Türkiye Şehit Aileleri Derneği Şubelerden Sorumlu Genel Koordinatörü ve Isparta eski Şube Başkanı Emin Pınar;  “Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir bütündür ve asla bölünemez. Bundan dolayıdır ki, gerek vatan toprakları içinde gerekse TBMM çatısı altında vatanının ve milletinin birlik ve bütünlüğüne kasteden hain insan istemiyoruz. Karakol saldırısı, Gaziantep’te hain pusu ve BDP Milletvekili Ahmet Türk’ü korumaya giderken Mehmetçiklerimizin şehit oluşu, onlarca vatandaşımızın yaralanması.

Bayramı kana bulayan bu saldırılar tüm yurtta teröre nefreti bir kez daha körüklemiştir. Terörün dini, imanı, bayramı yoktur. Bebek katilleri yine iş başında. Terör ne kadar hain olduğunu yine göstermiştir.

Meclisimizde hain insan istemiyoruz. Biz KCK, BDP, PKK’nın mecliste çözülmesini istiyoruz. Çünkü dün PKK’yı destekleyenler bugün mecliste. Meclisin temizlenmesini istiyoruz. Meclise girip 11-12 milyar lira maaş alan o vekil müsvettelerinin bir şekilde dokunulmazlıkları mı kaldırılacak, yoksa ayakları mı kaldırılacak ne yapılırsa yapılsın, onlar kaldırılsın. İkinci bir husus Suriye ile olan sınır probleminden dolayı yaşananlar var. Ne gerekiyorsa bu konuda da yapılsın, güçlü bir ülke vatandaşının güvenliğimden, sağlığından ve diğer tüm haklarından sorumludur.

Bayramda gözyaşı ve acımızı paylaştık. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Şer odaklarının da Allah belalarını versin” dedi.

Türkiye  Şehit Aileleri Derneği Şubelerden Sorumlu Genel Koordinatör Emin Pınar, cahiliye dönemini hatırlatarak, o zamanlar 3 aylarda düşmanların birbirine kılıç bile çekmediğini, şimdi ise Ramazan ayı, Bayram tanımayan teröristlerin insandan daha aşağılık olduklarını sözlerine ekledi.

 

Bu haber 650 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...