BARO BAŞKANI ÇANKAYA YENİDEN ADAY

24 Temmuz 2020 15:10

Isparta Barosu’nda Başkan Adaylığı Süreci Başladı. Isparta Barosu Başkanlığı, genel kurul toplantısının Ekim ayında yapılacağını açıkladı.

Baro Başkanı Av. Ünsal Çankaya, yapılacak olan genel kurulda yeniden aday olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

İşte o açıklama:

“ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI’NA ADAYLIĞIMI

KAMUOYU İLE SAYGI İLE PAYLAŞIRIM

Değerli Meslektaşlarım,

Üyesi olmaktan tarif edilemez bir gurur duyduğum Isparta Barosuna yada bizim kendi aramızdaki söylemimiz ile Isparta Barosu Ailesine, bu aileyi elimden geldiğince en iyi şekilde tekrar temsil edebilmek umudu ile Ekim ayında yapılacak genel kurulda başkan adayı olduğumu sizlere duyurmak istiyorum.

Bildiğiniz üzere bu şerei temsil görevini 19 Ocak 2019 tarihinde yapılan Baro Başkanı seçimli olağanüstü genel kurul iradesi ile devralmış bulunmaktayım.

Bilmenizi isterim ki omuzlarıma almış olduğum bu temsil görevi tüm zorluklarına, tüm fedakarlıklara, uykusuz geçen gecelere, baromuzu temsil adına ailemden ayrı geçen zamana rağmen hayatımın en onurlu, hayatımın en gururlu dönemi idi. Isparta Barosu ailesi adına harcadığım mesainin her saniyesi benim için büyük bir mutluluk, her mücadele benim için ileride çocuğuma, nasip olursa torunlarıma anlatacağım birer gurur vesikası oldu. 1 Haziran 2020 tarihli Baro Başkanları toplantısında söylediğim gibi; doğduğum ve doyduğum şehir olan Isparta’da yargının savunma ayağını teşkil eden siz meslektaşlarımı temsil etmek benim için kutsal bir görevdir.

Isparta Barosunu, bir baro değil bir aile yapan değerleri savunmak adına, gerekirse tekrar tekrar savunmayı savunmak adına, elimizden geldiği ölçüde Baromuzun imkanlarını genişletmek adına siz değerli meslektaşlarım ile birlikte bu yolda yürümeye talip oluyorum.

Takdirlerinize sunar, sonsuz sevgi ve saygılarımı ifade etmek isterim.

 

Bu haber 1432 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...