Sağlık hizmetleri tek alanda toplanıyor

26 Mart 2013 16:59

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, Sağlık Bakanlığı'nın, Sağlık Hizmetleri Binaları projelerini onayladığını müjdeledi. Buna göre sağlık hizmetleri 14 bin m2’lik tek bir alandan idare edilecek.

İl Sağlık Müdürü Dr. Karakaya, 14 bin metrekare alana yeni bir tesislerin kurulacağını bildirdi. Dr. Karakaya, İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve 40 ünitelik Ağız Diş Sağlığı Merkezi Binasının tek çatı altında toplanacağını belirtti. Bu anlamda sundukları projenin bakanlıkça onaylandığını ve 2013 yılı içinde ihalesinin yapılacağını ifade eden Karakaya, “İnşallah temelini de 2013 yılı içinde atmış bulunacağız. Yalvaç 100 Yataklı Devlet Hastanemizin inşaatında da sona yaklaşılmıştır. Önümüzdeki 3-4 ay içerisinde Yalvaç 100 Yataklı Devlet Hastanesi hizmete girecektir. Atabey Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve İlçe Sağlık Müdürlüğü binalarımız tamamlanmış olup, Nisan ayında hizmete girecektir. Gönen Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi binalarımız tamamlanmış olup, Nisan ayında hizmete girecektir. Uluborlu-Senirkent İlçe Hastanelerimiz4500 metrekarekapalı alanları ile projeleri de Onaya sunulmuş olup, Yatırım Programlarına alınacaktır.

UZMANLAŞMIŞ EKİP VE SON TEKNOLOJİYLE

ISPARTA’YA HİZMET EDECEĞİZ

Geçtiğimiz günlerde Kamu Özel Ortaklığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen Isparta Şehir Hastanesi’nin yanında bu yapacağımız yeni Ağız Diş Sağlığı Merkezi ve Sağlık Hizmetleri Binalarımız ile Isparta halkımız, uzmanlaşmış ekibi ve en son teknoloji ile donatılmış sağlık tesisleriyle halkımıza hizmet kalitesini artıran,  etkili, verimli ve yüksek kalitede sağlık hizmeti almaya devam edeceklerdir”

 

 

Bu haber 675 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...