Yağlı Boya Resim Sergisine Büyük İlgi

6 Ağustos 2020 16:05

Eğirdir’li öykü yazarı ve ressam Hatice Oya KUZGUN yağlı boya resim sergisini dün açtı.

Dündarbey Medresesinde saat 17.30’da gerçekleşen sergi  açılışına Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, Belediye Başkanı Veli GÖK, İlçe Emniyet Müdür V. Ömer GÜRLEK, sanatseverler  ve çok sayıda davetli yoğun ilgi gösterdi.

Öykü yazarı ve ressam Hatice Oya KUZGUN’un resimlerinin tamamını inceleyen Kaymakam ve Başkanı resimlerle ilgili bilgiler aldılar.

KUZGUN, serginin 30 Ağustos’a kadar halkımıza açık olduğunu söyleyerek desteklerinden dolayı Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’e ve personeline çok teşekkür ediyorum, dedi.

Öykü Yazarı, 1958 yılında Eğirdir’de doğdu. Isparta Kız Öğretmen Okulunu bitirdikten sonra Isparta ve Antalya’da öğetmenlik, Rize’de ilköğretim müfettişliği yaptı. Gazi Üniversitesi İİB Fakültesi mezunu. Öykü ve resim çalışmaları öğrenim yılları boyunca sürdü. Resim sergileri açtı. Antalya’da yaşadı. ANSAN ve GÜSAD üyesidir.

Antalya’da sayısız sergi açan Hatice Oya KUZGUN aynı zamanda Resmin yanı sıra 'Güllük'te Akşam', 'Ödünç Umutlar', 'Islıklı Yalanlar', '"Hz. Meryem'in Ada Çayı', 'Aynada Zamanlar', 'Gündüz Düşleri', 'Su Yangını' öykü, en son olarak 'Fırtınalı Yıllar'  adlı roman kitaplarının sahibidir. Bu kitapların bir kısmı da burada sergilenmektedir. Eğirdir’li  hemşehrimiz Hatice Oya KUZGUN’a resim sergisinin hayırlı olmasını diliyoruz.

*Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu

 

 

Bu haber 1356 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...