CHP, bir İlçede Belediye Başkan adayını belirledi

26 Mart 2013 17:02

CHP, Yenişarbademli’de tüm üyelerinin katılımıyla yaptığı toplantıda Belediye Başkan Adayını belirledi. Aday, mevcut Belediye Başkanı Mustafa Erdem.

Cumhuriyet Halk Partisi Yenişarbademli’de Belediye Başkan Adayını belirledi. Geçtiğimiz hafta sonu yaklaşık 300 üyenin katıldığı toplantıda ilçenin mevcut belediye başkanı Mustafa Erdem’in yeniden aday olmasına karar verildi.

CHP ÜYELERİNE SORMAYA BAŞLADI

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Yenişarbademli İlçe Yönetim Kurulumuz bize Mustafa Erdem’in yerel seçimlerde yeniden aday gösterilmesi yönünde bir teklif sunmuştu. İlçedeki bütün üyelerimizin katılımıyla geniş bir toplantı yaptık ve durumu tartışmaya açtık. Üyelerimizin tamamı mevcut başkan Mustafa Erdem’in yeniden aday gösterilmesi yönünde fikir bildirdi. Biz de bu doğrultuda karar aldık ve Yenişarbademli Belediye Başkan Adayımızı belirlemiş olduk. Meclis üyelerini de süreç içerisinde belirleyerek kamuoyuna açıklayacağız” dedi.

DEMOKRASİ KANALLARIMIZ ÇALIŞIYOR

Şenol, parti içerisindeki demokrasi kanallarını sonuna kadar çalıştıracaklarını ve tüm her yerde adaylarını demokrasi kuralları çerçevesinde belirleyeceklerini de belirtti. Şenol, Isparta Belediye Başkan Adayı noktasında da çalışmalarının devam ettiğini şu ana kadar bazı isimlerin gündeme geldiğini belirterek “İlde de demokrasi kanallarımızı çalıştırarak belediye başkan adayımızı belirleyeceğiz. Isparta artık sosyal demokrat bir belediye başkanı tarafından yönetilecek. CHP belediyelerinin farkını Isparta’da da yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber 802 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...