Milletvekili Gökgöz, korona virüs sürecine dikkat çekti

23 Ağustos 2020 17:12

Muhtarlar Derneği’ni ziyaretinde muhtarlarla bir araya gelen AK Parti Isparta Milletvekili Gökgöz, koronavirüs sürecine dikkat çekti. Kısmi normalleşmenin tam normalleşme gibi algılanmasından yakınan Gökgöz, şöyle konuştu:

“Pandemi sürecinde muhtarların ne kadar değerli olduğunu, ne kadar insanlarla iç içe olduğunu bizzati gördük ve gözlemledik. Ben tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm çalışanlarımızla el ele vererek, kimsesizlerin kimi olduğunuzu gösterdiniz. Sizin ne kadar vefakar ve cefakar bir şekilde insanlara ulaşma noktasında ne kadar etkin olduğunuzu yakinen biliyorum. Pandemi sürecinde yapmış olduğunuz vefakar davranışlarından ötürü ayrıca teşekkür ediyorum. Ekmek dağıtımı, gıda temini ve ilaç temini noktasında insanlara direk dokunduğunuzu biliyorum. Isparta Belediyemiz ile birlikte organizeli bir şekilde çalıştığınızı da biliyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Kısmi normalleşme tam normalleşme olarak algılandı. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim. Süreç tam anlamıyla geçmedi. Süreci yakinen takip ediyoruz. Toplu alanlarda ve dışarıda maskeyi mutlaka takalım, mesafeyi koruyalım.

Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi de, “ “Pandemi döneminde muhtarlarımız yoğun bir tempo ile çalıştı. Normal çalışma tempomuz vardı, pandemi ile birlikte katlandı. Tüm muhtarlarımız halkımızın yaş kısıtlaması nedeniyle her türlü ihtiyaçlarını karşıladı. Mahalle muhtarlarımız bu süreç içerisinde vatandaşlarımız yardım müracaatlarında yönlendirme ve yardım yaptı. Milletvekillerimizin, Valimizin, belediye başkanlarımızın bizlere yakın olması mahallemizin dertlerinin çözümünün hızlı olmasını sağlıyor. Sizlerin bizim yanımızda olması bizi mutlu ediyor. Sorunların daha kolay ve hızlı çözülmesini sağlıyor.” Diye konuştu.

*Haber Merkezi

 

Bu haber 1325 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...