“BİZİM İLK HEDEFİMİZ İYİ BİR TAKIM KURMAK”

27 Ağustos 2020 17:51

Yeni sezonda Türkiye 3. Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Isparta 32 Spor, topbaşı yaptı. Pembe-yeşilliler,  Atatürk Stadı’nda yapılan çalışmayla yeni sezonun startını verdi.

                Kondisyon ağırlıklı gerçekleştirilen çalışmada futbolcuların hırslı ve istekli olduğu gözlendi.

                Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Isparta’ya geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Tekelioğlu, “Ispartaspor’u neden tercih ettiniz derseniz geçmişe dönersek belki son 10 yılda Isparta spor Bal Liginde bir duraklama duraksama dönemi geçti. Isparta’nın daha üst liglerde kalıcı olacağını söyledim.  Ama eski ismiyle Süper Lig vardı. Altta 2. Lig vardı işte o 2. ligde oynamış bir takım mazisi olan bir ekipti. İmkanları olan bir kulüp, imkânı ekonomik olarak söylemiyorum. Sahası çalışma koşulları ben zaten bu tür yapıları seviyorum. Belki son 2-3 yıla kadar 3.lig takımı çalıştırmadım. Süper Lig’de görev aldım. Isparta futbol için uygun bir yer dolayısıyla burada olmaktan da son derece mutluyum. Özellikle başkana teşekkür ediyorum. Başkanımızın teklifi geldiği zaman duygulandık” dedi.

Isparta’nın eski günlerine dönmesi için ve altyapısı güçlü olan kentler arasına  sokmak için görev aldığını söyleyen Teknik Patron Tekelioğlu, “İşte canlandırmamız lazım. Alt yapısı olmayan bir kent futbolcu alt yapısına bir şeyler katabiliriz düşüncesiyle bizde tereddütsüz kabul ettik ve geldik. Mutlaka hedef olacak. İlk çıktık tabii hemen bugünden itibaren şampiyon olacağız falan değil. Bizim ilk hedefimiz iyi bir takım kurmak. Dolayısıyla geçen seneden oyuncularla bizim katacağımız oyuncularla bütünleşeceğiz. Ama hedefsiz bu iş olmaz. Hedefimiz muhakkak bir üst lige çıkmak. inşallah bu sıralama takip eder. 3. Lig’den  üst lige doğru devam ederiz. Zaten iç transferde sizinde bildiğiniz oyuncular var. Onlarla birlikte dıştan oyuncu kattığımız futbolcuların her birini takip ediyorsunuz. İnceleyin her birinin boş adam olmadığını göreceksiniz. Bizde katkı sağlayacağız” ifadelerinde bulundu.

                Isparta 32 Spor Sportif Direktörü Turgut Kul ise yeni sezonun hayırlar olmasını dileyerek, “Allah utandırmasın bu başladığımız görevde inşallah sonu 2. lige tekrar çıkmak olur. Oradaki basamakları atlamak olur. Rabbim bize bunu inşallah nasip eder. Bugün de Sadi hocamız katıldı. Çalışmalarımız bu etapta Isparta’da devam edecek. Oyuncular katılacak aramıza daha henüz kadromuzu tamamlamadık. Perşembe günü ne kadar tüm oyuncularımız aramıza bünyemize katacağız. Daha sonrada top çalışmalarına başlayıp. Kalan bu kısa sürede en iyi şekilde hazırlanıp lige girmeyi planlıyoruz. Lige en iyi şekilde hazırlanacağımızı umuyorum” dedi.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1338 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...