“COVİD-19´dan DOLAYI BÜTÜN TAKIM TESTE TABİ TUTULACAK”

5 Eylül 2020 09:57

sezon öncesi kurban kesip dua ettiler. Isparta 32 Spor, yeni sezon öncesi Nazilli Belediyespor ve Bergama Belediyespor'la da 2 özel maç oynayacak.
Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, yeni sezonun başarılı geçmesi için kurban kesti. Kulüp Binası önünde gerçekleştirilen kurban kesimi öncesi İmam Muhammed Akçil tarafından dualar edildi.
Duaların ardından toplu fotoğrafı çektiren pembe-yeşilliler, 2. Etap kampı için Eğirdir'e gitti. 9 gün boyunca Altıngöl Otel'de konaklayacak olan Ispartaspor, yeni sezon öncesi Nazilli Belediyespor ve Bergama Belediyespor'la da 2 özel maç oynayacak
Kurban kesimin ardından açıklamalarda bulunan Ispartaspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, “Şimdi tabii aşağı yukarı 10 gündür buradayız. Bir 10 günlük de kamp süresi devam edecek. Şu ana kadar gelişmelerden memnunuz. Süreç iyi gidiyor. Hem çalışmalar, imkânlar ve sahaların iyi olması avantaj. Gideceğimiz yerde 3 tane saha var. Onlarda düşünürsek sezon başı itibariyle sadece 1-2 transfer hariç sorunsuz bir şekilde kampa gidiyoruz. Oradan da sorunsuz bir şekilde döneceğimizi düşünüyoruz. İnşallah bu süreç içerisinde katmayı düşündüğümüz oyuncular var. Ama şuan itibariyle henüz kısa sürede anlaştığımızda 26 gün vardı. 9-10 tane oyuncu transfer etmek direkt oynayabileceğimiz oyuncular. Allah'a şükür zor süreci geçtik. İnşallah transferin 4 Ekim'e kadar transfer devam ediyor. Biz tabi 19 Eylül'deki Karşıyaka maçına kadar bunları bitirmek istiyoruz. Ama olmasa bile ayın 4'üne kadar transfer devam ediyor” dedi.
İlk maçların zor olduğunu ve sıkıntılı bir statüyle devam edildiğini söyleyen Teknik Patron Tekeliloğlu, “Geçen yıldan kalan oyuncularla devam ediyoruz, memnunuz. Renklerimize kattığımız oyuncular tanıdığımız bildiğimiz futbolcular. Daha önce çalıştığımız veya ligden takip ettiğimiz herkesin tanıdığı oyuncular. Mlli oyuncular dolayısıyla o konuda rahatız. İnşallah ayın 19'unda Karşıyaka maçında iyi bir başlangıç yapıp ligi devam ettirmek istiyoruz. Şimdi tabii fikstürün kim olursa olsun ilk maçı zordur. Ama biz eğer iyi bir takımsak zaten fikstüre avantajı çok önemli değil. 3. Lige baktığımızda kimsenin kimseyle farkı yok. Genç ve güçlü oyuncular var. Sıkıntılı bir statüyle devam ediliyor. Onun içinde biz Karşıyaka maçında büyük bir ihtimalle en büyük gücümüz seyirci gelmediğini biliyoruz. Seyirci potansiyeline açıklandığına göre ilk yarı seyircisiz ikinci yarı seyircili oynanacak” diye konuştu.
Hazırlık maçı programından da bahseden Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, “Buradaki dezavantajı yerel basının desteğiyle Ispartaspor'u geçmişte olduğu gibi hakettiği yerlere çıkarmak istiyoruz. İki tane hazırlık maçımız var biri ayın 8'inde Nazillispor'la oynayacağız. Ayın 12'sinde Afyonda Bergamaspor'la oynayacağız. Zaten ligde inanılmaz bir baskı var. Bu covid19'dan dolayı yarın bütün takım test olacak. Hazırlık maçına bile müsaade etmiyorlar. Testi yolluyorsun, imzayı atıyorsun, federasyon görüyor. Ondan sonra senin maçına hakem tayin ediyor. Gizli gizli oynanan bir maçta federasyon haber aldı mı birinci maçta 140 milyar, ikinci maçta 400 milyar lira para cezası var . Bir tane daha oynanırsa 3 puan siliniyor. Dolayısıyla hazırlık maçı kimsenin kimseyle oynamadığı bir sezon. Biz geçtiğimiz sezon 6-7 hazırlık maçı oynardık. Hazırlık maçı dahi yapmadan lige katılacak takımlar var. Dolayısıyla iki maç bizim için yetmez iki maçla yetineceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
-HABER MERKEZİ

Bu haber 3043 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...