Eğirdir Sahasında Ispartaspor 7-0 Galip

28 Mart 2013 18:21

Ispartaspor-Bağıllıspor Futbol karşılaşması Eğirdir sahasında yapıldı. Pazar günü saat 15.00’de başlayan futbol karşılaşmasında Ispartaspor Bağıllıspor’a karşı 7-0 galip geldi.

 Açık, güneşli havanın hakim olduğu çim saha üzerinde yapılan karşılaşmayı Eğirdir’den ve Isparta’dan gelen sporseverler seyrederek Şampiyon Ispartaspor” diye tempo tutturdular.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in maç başlamadan önce Ispartaspor ve Bağıllıspor oyuncularını tek tek kucaklaması ve başarılar dilemesi seyircilerden alkış aldı ve takdir topladı.

Ispartaspor Başkanı Şevket Savlu ve beraberindekiler, Başkan Özmeral’e gösterdiği yakın samimiyetten dolayı teşekkür ettiler memnuniyetlerini belirttiler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer maçı seyredenler arasında bulundu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün saha içi ve dışında aldığı tedbirler sağlık teşkilatından vazifelilerin hazır bulunması, sahanın bakımlı ve temiz olması sporcuları ve sporseverleri sevindirdi.

Ispartaspor Başkanı Şevket Savlu, “Eğirdir Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e gösterdiği yakın ilgi ve samimi, mütevazi davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Eğirdir’imizin sahası bize uğur getiriyor. Bu güne kadar yaptığımız bütün maçlardan hiç mağlup olmadık. Gelecek hafta Isparta’da son maçımızı yaparak kesin şampiyonluğumuz ilan edilmiş olacak. Esas bundan sonraki Ispartaspor’umuzun daha güçlü olmasını temin etmeye çalışacağız. Yeni sezonda diğer illerden gelecek takımlarla Eğirdir sahasında maçlarımızı yapacağız. Bir aya kadar olabilir, Türkiye Ziraat Kupası için içinde Fenerbahçe ve lig takımlarının bulunduğu listeden kura çekeceğiz ve kim çıkarsa onunla maç yapacağız” dedi.

Başkan Özmeral, “Eğirdir’de kim spor yapmak istiyorsa çok uzaklardan da olsa kapımız ve spor tesislerimiz ücretsiz olarak devamlı herkese açıktır. Eğirdir’e kim gelirse hepsi bizim için birer emanettir. İmkânlarımız nisbetinde yardımcı olmaya hazırız. Eğirdir’i kim çok seviyorsa biz onları sevdiklerinden daha çok severiz. Eğirdir’imizde değişik branşlarda olmak üzere yapılan bütün spor faaliyetleri Eğirdir’imiz için büyük bir zenginlik sayılmalıdır” diyerek samimiyetini ortaya koydu.

 

Bu haber 1780 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...