AKP emeklileri ziyaret etti

28 Mart 2013 19:13

Ak Parti Isparta Gençlik Kolları heyeti ile Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, Yaşlılar Haftası dolayısıyla İşçi Emeklileri Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İşçi Emeklileri Derneği Şube Başkanı Kadir Ersal, bu davranışlarından dolayı Ünlü’ye teşekkür etti.

Ak Parti’nin özellikle sağlık alanında büyük çalışmalar yaptığını dile getiren Ersal, emekliler adına bu çalışmaları takdirle karşıladıklarını söyledi. Ziyaret esnasında konuşan Ersal şunları söyledi; “Ak Parti’nin 10 yıllık iktidarlığında yaptığı ve yapamadığı çalışmaları oldu. Özellikle sağlık alanında yapılan çalışmalar emeklileri ve en önemlisi yaşlılarımızı rahatlattı. Yapılan çalışmaları her zaman destekliyoruz, bunları hiçbir zaman göz ardı etmiyoruz. Lehimize yapılan işleri verdiğimiz oylarla destekliyoruz, yapılmayan çalışmalarda ise kimsenin elini öpmüyoruz.”

İntibak yasasının 20 yıl bekledikten sonra çıktığını ancak istedikleri gibi çıkmadığını dile getiren işçi Emeklileri Derneği Şube Başkanı Kadir Ersal, bunun için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Emeklilerin sorunlarına değinen Ersal, sorunların çözüm aşamasında bu tür ziyaretlerin önemli olduğunu vurguladı. Ersal, “Siz gençler bizi ve diğer kurumları ziyaret ederek, ortaya çıkan sorunları bir üst yetkililere, milletvekillerine iletirseniz çok memnun oluruz. Emeklilerimiz açlık sınırında yaşıyorlar. Terör olaylarının bunda çok büyük etkisi var. Milli geliri etkiliyor. Devletimizin kalkınması için terör olaylarının çözümü şarttır.” diye konuştu.

Yapılan ve yapılacak çalışmalarda tam anlamıyla yetkili olmadıklarını dile getiren Ak Parti Isparta Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Ünlü, bu sorunları milletvekillerine ileterek arada elçilik görevi yapabileceklerini söyledi. Ak Parti’nin 10 yılda çok büyük işler başardığını belirten Ünlü, bütün hizmetleri insanların ayaklarına kadar getirdiklerini ifade etti. Ünlü, “10 yıl önce Türkiye ile şimdi ki Türkiye arasında çok büyük farklar var. Sağlıkta insanlarımız kuyruklar oluşturarak beklerken şimdi sağlık vatandaşlarımızın ayağına kadar gidiyor. 10 yıl önce intibak yasasının adı bile geçmiyor. Hükümetimiz şimdi bunu da uygulamaya geçirdi. Terör olayları milli geliri elbette çok etkiliyor. 300 milyar dolar askeriyeye bütçe ayrılıyor. Bu çok büyük bir rakam. Her şeyin daha güzel olması için çalışılıyor.” dedi.

 

Bu haber 753 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...