Yağmur Suyu Hattı çalışmaları sürüyor

24 Ağustos 2012 15:08

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce, Pirimehmet Mahallesi 1757 Sokak’ta yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştirildi. Çalışma ile birlikte bölgede özellikle 1757 Sokak’ta su baskınlarının önüne geçilecek. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda gerçekleştirilen çalışma sonrasında mahalle sakinleri ve esnaf yapılan çalışmadan dolayı başta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür etti.

Pirimehmet Mahallesi 1757 Sokak’ta ikamet eden ve yağmur sonrasında sıkıntılar yaşayan esnaf ve sakinler belediyeye, sıkıntılarının giderilmesi noktasında müracaatta bulundu. Bunun üzerine Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda konuyu yerinde değerlendiren Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü 1757 Sokak’ta çalışma yapılmasını kararlaştırdı. Bunun üzerine yaklaşık 200 metreyi bulan sokak üzerinde eski olan hat elden geçirilirken, yağmur suyu hattı ile ilgili olarak da çalışma yapıldı.

Bir yandan dayanıklı asfalt çalışmaları öncesinde caddelerdeki altyapı çalışmalarını yürüten Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü diğer taraftan da oluşturduğu diğer ekiplerle şehrin sıkıntılarına neşter vurmaya çalışıyor. Yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını söyleyen esnaf ve vatandaşlar, belediyenin altyapı çalışmalarına verdiği önemden dolayı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür etti.

 

Bu haber 663 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...