“Yapamayan çamur atıyor!”

1 Nisan 2013 15:49

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Eski Belediye Başkanı Hasan Balaman’ın kendisi gibi proje üretemediğini iddia ederek “Yapamadığı için de şimdi bana çamur atıyor” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, önceki gün Eski Belediye Başkanı Hasan Balaman’ın, Çünür Yeni Şehrin kurulduğu alanda Günaydın ailesinin ucuza arazi kapattığını ve ondan sonra burayı imara açarak araziyi değerlendirdiği yönündeki iddialarına şimdilik kısa ama önümüzdeki günlerde uzun uzun cevap vereceğini açıkladı.

YAPAMADIĞI İÇİN ÇAMUR ATIYOR

Sözlerine manalı cümlelerle başlayan Günaydın, “Az bilen akıl verir, hiç bilmeyen eleştirir, yapamayan da çamur atar. Önceki gün de biri bana çamur atmaya kalktı (Eski Belediye Başkanı Hasan Balaman). Ona daha sonra iyi bir cevap vereceğim. Herkes iş yapsın. Yalın ceketle gelip, zincirleme ev ve arabaları olan, çocuklarının bile lüks arabaya bindiği bu kişi Günaydın ailesine laf atıyor. Sen kimsin be? Sen mevta olmuşsun hala ne konuşuyorsun? Helal kazanan, dürüst çalışan bizlere sen nasıl iftira, laf atarsın? Bu dünyada olduğu gibi öbür dünyada da mevta olacaksın” diye konuştu.

Bu haber 677 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...