Isparta’da dezavantajlı gruplara 100 milyon lira yardım yapıldı

13 Ekim 2020 15:50

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, yaklaşık 40 kalemde vatandaşlara yardıklarına devam ediyor. İl Müdürü Yakup Kütük, 2020 yılında yapılan yardım miktarını açıkladı. Kentte özellikle dezavantajlı gruplara yardımların sürdürüldüğünü ifade eden İl Müdürü Yakup Kütük, toplam 100 milyon liralık yardımın ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını söyledi.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, yaklaşık 40 kalemde vatandaşlara yardıklarına devam ediyor. Özellikle engelli bireyler ve yaşlılar vatandaşlar gibi dezavantajlı gruplara yapılan yardımlar konusunda Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük açıklamalarda bulundu.

Türkiye genelinde 40 milyar liralık yardımın dağıtıldığını ifade eden İl Müdürü Yakup Kütük, 2020 yılında Isparta’da ise dezavantajlı gruplara 100 milyon liralık yardım yapıldığını söyledi, desteklerinden dolayı Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’na teşekkür etti.

                Yapılan yardımlar Türkiye genelinde 40 milyon liraya, Isparta üzerinde de 100 milyon’a ulaştı. Engellilere yapılan ödemeler, askerler, yaşlı maaşından, evde bakım ücretinden, sosyal ekonomik destekten, seyahat yardımından, bütün bu yardımlarla ilgili birinci faz,ikinci faz, üçüncü faz, desteklemelerimiz sosyal güvenlik kurumu iş kurumunun üzerinden yapılan yardımlarımız dahil devam etti vatandaşlarımızın ve insanlarımızın da bu konuyla ilgili en az yarayla bunu atlatabilmesi içinde elimizden geleni il müdürlüğü olarak yapıyoruz. Bu konuda hem bakanlığımızın hemde valimiz Ömer Seymenoğlu’nun büyük destekleri var. Bizlerin her zaman yanında ve destek ve güven içerisinde olduğumuzdan dolayı hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz.     

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1628 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...