Eğirdir’de okullara MHP Yönetcileri maske dağıttı

21 Ekim 2020 15:08

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, İl Yöneticileri, Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala ile birlikte Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulları ziyaret ederek covid tedbiri için dezenfekte çalışması yaptı. Bu kapsamda öğrencilere 2.500 adet maske, dezenfekte el pompaları dağıtan MHP’liler ayrıca 8-12.sınıar için 100 adet test soru bankasını öğrencilere hediye ettiler.

Eğirdir Milli Eğitim İlçe Müdürü Ahmet Armutoğlu’nu ve okulları ziyaret eden heyet, öğrenciler ile sohbet etti. Ziyaretler ile ilgili bilgi veren MHP İl Başkanı Sönmez, “MHP olarak çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin her zaman yanlarında olacağız. Onlara maddi ve manevi katkı verdiğimiz sürece kendimizi bahtiyar addedeceğiz.” Dedi.

Eğitimin önemine değinen  Sönmez "Milletler arasında güçlü yerimizi alabilmemiz ve Kızılelma Ülküsüne ulaşabilmek için Eğitim Ordusunu güçlendirmek mecburiyetindeyiz.

Çünkü, milletlerin gelişmişliği eğitim seviyesi ile orantılıdır. Bunun için çocuklarımızın her biri birer proje olarak değerlendirilmelidir. Onlar geleceğimizin teminatıdır.

Bu ülke onların omuzlarında yükselecektir. MHP olarak çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin her zaman yanlarında olacağız. Onlara maddi ve manevi katkı verdiğimiz sürece kendimizi bahtiyar addedeceğiz. Buradan geçmişimizi öğreten geleceğimizi inşa eden tüm eğitimcilerimize ve geleceğimiz olan öğrencilerimize saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.”

*HABER MERKEZİ

 

 

Bu haber 3172 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...