Dede, baba ve torun ´Yüzme Bilmeyen Kalmasın´

21 Ekim 2020 15:20

Geçen yıl hayata geçirilen ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi çocukların yanı sıra artık 7’den 70’e herkese hitap ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın uygulamaya koyduğu ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi tüm hızıyla sürüyor. Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Tahsin Bilginer Yüzme Havuzu kapılarını 7’den 70’e tüm vatandaşlara açtı.

Geçen yıl hayata geçirilen ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi çocukların yanı sıra artık 7’den 70’e herkese hitap ediyor. Tüm vatandaşlar ücretsiz yüzme kurslarından faydalanabilecek.

Covid-19 tedbirleri nedeniyle hafta içi ve hafta sonu sabah 09.00- 22.00 saatlerinde gerçekleştirilecek yüzme eğitimleri seansları 1 saat sürecek ve 20 kişi faydalanacak. Tahsin Bilginer Yüzme Havuzunda gerçekleştirilecek ücretsiz yüzme kurslarında 4 antrenör ve 3 cankurtaran görev alacak.

Kurslar haftada 2 gün şeklinde belirlenmiştir. (Salı-Perşembe, Çarşamba-Cuma, Cumartesi-Pazar)

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, 7’den 70’e tüm halkıyı projeye davet ederek, dede, baba ve toruna birlikte yüzme imkanı sağladıklarını söyledi.

Spor Şube Sorumlusu H akan Çelebioğlu, Dede, baba ve torun 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projelerinin yanı sıra farklı projelerinin olduğunu belirterek, sağlıklı yaşam için sporun önemine dikkat çekti.

*HABER MERKEZİ

 

 

Bu haber 1529 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...