Eğirdir Kız Meslek Lisesi Öğrencileri Ürettiklerini Çarşı Merkezinde Satacak

2 Nisan 2013 18:09

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir Kız Meslek Lisesi Müdürü Sultan Doğrukul’u ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Eğirdir Kız Meslek Lisesi’nde eğitim öğretim gören öğrenciler, okulda öğretmenlerin nezareti ve denetiminde ürettikleri gıda maddelerini çarşı merkezinde kurulacak tezgâhlarda vatandaşlara satabilecek. Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Belediye olarak yer temininde yardıma hazırız. Yeter ki öğrencilerimiz imal ettiklerini halka satmayı planlasın. Biz öğrencilerimize her zaman destek vermeye yardım etmeye hazırız.” dedi.

Eğirdir Kız Meslek Lisesi’nin bazı ihtiyaçlarının giderilmesi ve öğrencilerin yapacağı gezi için araç kiralanması hususlarında isteklerde bulunan Kız Meslek Lisesi Müdürü Sultan Doğrukul, okul bahçesinde de bir takım düzenlemelerin yapılması konularında Başkan Özmeral ile fikir birliğine vardı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral üretim yapan öğrenciler için çarşı merkezine uygun bir yerde satış tezgâhı kurabileceklerini belirterek, Kız Meslek Lisesi’nin ihtiyaçlarının giderileceğini ve diğer konularda da gerekli desteklerin yapılacağını söyledi.

Başkan Özmeral, Kız Meslek Lisesi girişinde merdivenin genişletilmesi gerektiğini ve bahçesinin daha düzgün hale getirilmesi için de gerekli desteğin verileceğini müjdeledi.

Eğirdir Kız Meslek Lisesi Müdürü Sultan Doğrukul, ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür ederek, “Başkanım sağolsun her zaman bize destek oluyor. Bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı öğrencilerimiz, öğretmen arkadaşlarım ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” diyerek memnuniyetini samimi ifadelerle dile getirdi. 

 

 

Bu haber 754 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...